.

Τρεις τροφές που δεν ξέρατε ότι σας κρύβουν χρόνια

Όπως είναι γνωστό, τα  αντιοξειδωτικά  των τροφών είναι οι κύριοι σύμμαχοί μας στη μάχη με το χρόνο, καθώς αυτά είναι που  καταπολεμούν...


Όπως είναι γνωστό, τα  αντιοξειδωτικά  των τροφών είναι οι κύριοι σύμμαχοί μας στη μάχη με το χρόνο, καθώς αυτά είναι που  καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες   που φέρνουν τη γήρανση στον οργανισμό, έσω κι έξω. Και οι παρακάτω 3 τροφές μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό, αρκεί να τις βάζετε πιο συχνά στη διατροφή σας.     

Γαρίφαλα 

Το μυρωδικό αυτό περιέχει  4 φορές   τις φαινόλες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες σε σχέση με το δενδρολίβανο, γι’ αυτό προσθέστε το στη σάλτσα σας, τόσο για άρωμα, όσο και για οφέλη… νεότητας. 

Φιστίκια

Μια μερίδα φιστικιών 28 γραμμαρίων περιέχει περίπου τόση  ρεσβερατρόλη  –μια ουσία που συνδέεται με μείωση του κινδύνου για διαβήτη και παχυσαρκία– όση και ένα ποτήρι  κόκκινο κρασί  .    

Ξερά δαμάσκηνα 

Τα  ξερά δαμάσκηνα  αυξάνουν τα επίπεδα των αντιοξειδωτικών στον οργανισμό σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα βάλετε καθημερινά στη διατροφή σας (1-2 χούφτες αρκούν), ωφελώντας παράλληλα και το έντερό σας.

clickatlife.gr

Related

Break New 2934602029402956638

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item