.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΛΙΚΙΩΝ 2003, 2004, 2005

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ατομικού Kata και ατομικού Kumite για τις ηλικίες 2003 και 2004 θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/3 και για την ηλικία...


Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ατομικού Kata και ατομικού Kumite για τις ηλικίες 2003 και 2004 θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/3 και για την ηλικία 2005 την Κυριακή 12/3 στο κλειστό γήπεδο Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 9:00π.μ. και καλούνται όλοι οι προπονητές των Σωματείων να βρίσκονται στο γήπεδο 8:00πμ. Το πρόγραμμα αγώνων θα ετοιμαστεί μετά τις κληρώσεις και θα σας σταλεί έτσι ώστε να ενημερωθούν οι αθλητές για τις ώρες ζυγίσεων και αγώνων.

Το δικαίωμα συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι €25.00.
Καλούνται όλοι οι προπονητές να πληρώσουν συγκεντρωμένα για όλους τους αθλητές του Σωματείου τους εκ των προτέρων με έμβασμα στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας στην Τράπεζα Κύπρου 0117-01-050314 και να σημειώνεται ο αριθμός ΣΥΛΛΟΓΟΥ/ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ καθώς και ο αριθμός αθλητών μέχρι Δευτέρα 6/3/17 Π.Χ. (Σωματείο 1 Αθλητές 10). Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον ταμία της Ομοσπονδίας κ. Χρίστο Θεοδοσίου στο τηλ. 99476709. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα sportdata (https://www.sportdata.org/karate/).

Οι δηλώσεις πρέπει να περαστούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 28/2/17 το σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να κάνετε άλλες εγγραφές. Παρακαλώ όπως διορθώσετε στο πρόγραμμα sportdata τα ακριβή κιλά των αθλητών σας καθώς και την φωτογραφία (έχει παρατηρηθεί τοποθέτηση σημάτων ή άλλων φωτογραφιών).

Οι κληρώσεις των αγώνων και έλεγχος δελτίων υγείας θα γίνουν το Σάββατο 4/3/17 στις 8:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και όσοι από τους προπονητές ενδιαφέρονται να είναι παρόν στις κληρώσεις θα πρέπει να το δηλώσουν. Οι κληρώσεις γίνονται με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα sportdata. Τα δελτία υγείας θα πρέπει να τα φέρετε προσωπικά ή να αποσταλούν προς την ομοσπονδία για έλεγχο και να σας δοθούν πίσω στους αγώνες.

Οι κατηγορίες κιλών είναι οι ακόλουθες:

ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γεννηθέντες 2003: -52, -57, -63, -70, +70 -47, -54, +54 Γεννηθέντες 2004: -40, -45, -50, -55, +55 -39,-44,-49,-54,+54 Γεννηθέντες 2005: -37, -42, -47, -52, +52 -35, -40,-45,-50,+50 

Κανονισμοί αγώνων:

Οι κανονισμοί των αγώνων που θα εφαρμοστούν είναι αυτοί που ισχύουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε W.K.F στο kata & Kumite και επιπλέον ή εκτός:

1. Kata a. Στην ηλικία 2003 οι αθλητές θα πρέπει να παρουσιάσουν 3 διαφορετικά kata σύνολο, διαφορετικό σε κάθε γύρο αγώνα. Τα kata θα πρέπει να είναι από την λίστα της WKF και όχι Heian/Pinan. Μετά τα 3 διαφορετικά kata μπορούν να επαναλάβουν το ίδιο kata. Εάν αθλητής περάσει bye τότε θεωρείτε ότι έκανε ένα από τα 3 kata. b.

Στην ηλικία 2004 και 2005, οι αθλητές πρέπει να παρουσιάσουν 3 διαφορετικά kata σύνολο, διαφορετικό σε κάθε γύρο αγώνα. Τα kata θα πρέπει να είναι από την λίστα της WKF αν θέλουν περιλαμβανομένου και Heian/Pinan. Μετά τα 3 διαφορετικά kata μπορούν να επαναλάβουν ίδιο kata. Εάν αθλητής περάσει bye τότε θεωρείτε ότι έκανε ένα από τα 3 kata.

2. Τονίζεται ότι τα σωματεία έχουν την ευθύνη οι αθλητές να βρίσκονται στην ορθή κατηγορία που θα αγωνιστούν. Έχει δοθεί (+ -) πάνω ή κάτω μισό κιλό (.500 γραμμάρια) περιθώριο σε κάθε αθλητή από την κατηγορία που θα δηλωθεί. Αθλητής που το βάρος του δεν θα είναι στα συγκεκριμένα πλαίσια θα αποκλείεται από τους αγώνες. Κανένας αθλητής δεν θα αγωνιστεί εάν δεν παρουσιάσει έγκαιρα έγκυρο Δελτίο Υγείας (βλέπε σχετικές ημερομηνίες ελέγχου δελτίων).

3. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 2’ λεπτά για όλες τις ηλικίες. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει παράταση αγώνα και ότι εφαρμόζεται κανονικά το σύστημα επαναληπτικών αγώνων repachage. Ο χρόνος μπορεί να γίνει και 1,30΄ αν υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

4. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν κόκκινη/μπλε ζώνη, καθώς και γάντια και επικαλαμίδες ιδίου χρώματος. Ο προστατευτικός θώρακας και η μασελίτσα είναι υποχρεωτικά .

5. Κατηγορία που δεν συμπληρώνεται με 3 αθλητές θα συγχωνεύεται με την προηγούμενη ή την επόμενη κατηγορία. Αθλητές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 8 κιλά στις κατηγορίες που δημιουργούνται.

6. Δεν αξιολογούνται κατηγορίες με 2 αθλητές ανεξαρτήτως αν η κατηγορία ήταν μεγαλύτερη και οι αθλητές δεν παρουσιάστηκαν.

7. Σε κάθε κατηγορία κιλών ή κατηγορία Kata το κάθε σωματείο μπορεί να δηλώσει μέχρι 4 αθλητές/αθλήτριες.

8. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστούν αθλητές σε μια κατηγορία, δεν θα σμίγονται οι πάνω με τους κάτω αθλητές της κατηγορίας.

9. Όλοι οι αθλητές οι οποίοι μπαίνουν στις κληρώσεις άσχετα εάν παρουσιαστούν στους αγώνες ή όχι η πληρωμή της συμμετοχής τους θα γίνεται από το Σωματείο τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχει ολόκληρο το Σωματείο.

10. Όταν υπάρχουν 1οι και 2οι αθλητές σε μια κατηγορία από πρωτάθλημα περσινής χρονιάς, πρώτα θα χωρίζονται οι 1οι και μετά οι 2οι στο Pool 1 και Pool 2.

11. Το κάθε σωματείο δικαιούται να δηλώσει μέχρι και 6 προπονητές οι οποίοι να είναι άνω των 18 ετών και να φορούν αθλητικές φόρμες, να έχουν μετέχει στα σεμινάρια διαιτησίας ή την σχολή προπονητών στον Αγρό, για απόκτηση άδειας προπονητή και να έχουν υπογράψει το συμφωνητικό προπονητών. Οι προπονητές θα πρέπει επίσης να δηλωθούν στο Sportdata.

12. Οι εγγραφές των αθλητών θα γίνονται μόνο αποδεκτές από το on-line σύστημα εγγραφών του Sportdata. Κανένα ΦΑΞ η τηλεφωνικώς δεν θα γίνεται αποδεκτό από οποιονδήποτε.

13. Μετά της κληρώσεις οποιαδήποτε λάθη ή παραλήψεις που οφείλονται στο Σωματείο/Εκπαιδευτή θα υπάρχει πρόστιμο €20,00 ανά περίπτωση. Μετά το πέρας των δηλώσεων οι προπονητές θα πρέπει να ελέγξουν ότι οι αθλητές τους είναι περασμένοι στις δηλώσεις του sportdata. Ο εκπαιδευτής θα είναι υπόχρεος να ελέγξει αν είναι σωστά περασμένες στο σύστημα. Εάν δεν το ελέγξει τότε η ευθύνη βαραίνει το σωματείο.

14. Για οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο για κάποιον εκπαιδευτή, να απευθύνεται έγκαιρα στον Γενικό Γραμματέα (Κώστα Ελληνίδη) 99689512 ο οποίος είναι ο αρμόδιος για δώσει απαντήσεις ή στον Έφορο της Ομοσπονδίας Φώτη Μαραθοβουνιώτη 9921520 και στον υπεύθυνο διαιτησίας (Κωνσταντίνο Χαραλάμπους) 99667644 για διαιτητικά θέματα.

16. Όλοι οι προπονητές που θα έχουν υπό την ευθύνη τους αθλητές στο γήπεδο και θα εκτελούν χρέη προπονητή θα πρέπει να υπογράψουν το συμφωνητικό έγγραφο προπονητή το οποίο σκοπό έχει την συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Επίσης ο υπεύθυνος εκπαιδευτής του κάθε σωματείου θα πρέπει να υπογράψει και να φέρει μαζί του την υπεύθυνη δήλωση εκπαιδευτή σωματείου τα οποία θα πρέπει να δοθούν ή σταλούν στην Ομοσπονδία μέχρι τις 6/3/17.

17. Εάν υπό τις περιστάσεις με βάση την συμμετοχή αθλητών διαφοροποιηθούν κανονισμοί θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Related

Break New 7260157951685672950

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item