.

Πάλη ... στα σχολεία

Επιμορφωτική συνάντηση   Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’βάθμιας και της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου που ανήκουν στο δυναμικό τ...


Επιμορφωτική συνάντηση 

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’βάθμιας και της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου που ανήκουν στο δυναμικό της Σχολικής Συμβούλου κας. Λήδας Ζαμπετάκη παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον –την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο 2 Αοράκια- την επιμορφωτική συνάντηση για το άθλημα της πάλης. Πάλεψαν και εκτέλεσαν παιγνιώδεις ασκήσεις που είναι ασφαλείς και ταυτόχρονα διασκεδαστικές τόσο για τους καθηγητές, όσο και για τους μαθητές.

Ο εισηγητής κ.Παράσχος Δεσκουλίδης (Καθ. Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Προπονητής Πάλης) ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.Αμπατζή Βασίλη, κ.Αναστασιάδη Κοσμά και κ.Χατζηθεοχάρη Θανάση για την άψογη συνεργασία, καθώς και τον Διευθυντή του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου 2 Αοράκια κ.Μαματζάκη Γιώργο για την φιλοξενία στον χώρο.

Η εκδήλωση εκτός το ότι θα επαναληφθεί και για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου που υπάγονται στην ομάδα του Σχολικού Συμβούλου κου.Κατσαγκόλη Αθανασίου, θα λάβει χώρα και στον Δήμο Αγ. Νικολάου, αλλά και στον Δήμο Ρεθύμνης στο άμεσο μέλλον.

Σημ. Τις επόμενες τρεις Δευτέρες (13, 20 και 27 Φεβρουαρίου) από τις 14:45 έως τις 16:30, στη θύρα 15 του Παγκρήτιου Σταδίου, θα έχουν την δυνατότητα οι γυμναστές που ενδιαφέρονται για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τεχνικές λεπτομέρειες του αθλήματος της πάλης, να δεχθούν επιπλέον εκπαίδευση από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ.Δεσκουλίδη Παράσχο.
 www.cretalive.gr

Related

Break New 5555650966955245119

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item