.

Να πάω γυμναστήριο χωρίς να έχω φάει ή αν έχω φάει πολύ;

Συνεργάστηκε η Κατερίνα Γκοτσοπούλου, personal trainer. Να πάω γυμναστήριο χωρίς να έχω φάει ή αν έχω φάει πολύ; Ναι Εκτός κι αν παθ...


Συνεργάστηκε η Κατερίνα Γκοτσοπούλου, personal trainer.

Να πάω γυμναστήριο χωρίς να έχω φάει ή αν έχω φάει πολύ; Ναι Εκτός κι αν παθαίνεις συχνά κράμπες στο στομάχι, ζαλάδες ή ναυτία κατά τη διάρκεια της άσκησης με άδειο ή γεμάτο στομάχι, τότε και στις δύο περιπτώσεις η άσκηση μπορεί να σε ωφελήσει επισημαίνει η ειδικός.

Έχουμε αρκετά αποθέματα ενέργειας για να μας κρατήσουν για μια προπόνηση, ακόμα και χωρίς να έχουμε φάει πρόσφατα τονίζει. Και το τρέξιμο με άδειο στομάχι μπορεί στην πραγματικότητα να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερο λίπος. Από την άλλη πλευρά, όταν είσαι γεμάτη με καύσιμα, η άσκηση μπορεί να διευκολύνει την πέψη.

Shape tip:

Ιδανικό καύσιμο: 150 με 300 θερμίδες 1-2 ώρες πριν από την άσκηση. Προτίμησε ένα συνδυασμό υδατανθράκων για γρήγορη ενέργεια και λίγη πρωτεΐνη για να αποτραπεί η μυϊκή διάσπαση. Μία μπανάνα και 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο είναι μια εξαιρετική επιλογή.

 Shape.gr

Related

Break New 2243292353236084908

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item