.

Καφενταράκης: «Ευελπιστούμε πως αυτή τη φορά οι Ορκωτοί Λογιστές θα πληρωθούν»

Ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προσωρινού προέδρου της ομοσπονδίας,...


Ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προσωρινού προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Σουφλέρη με αφορμή τον οικονομικό έλεγχο που προανήγγειλε.

Δήλωση του τελευταίου εκλεγμένου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννη Καφενταράκη, για τον οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, στην ΕΟΤ: «Η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι θα διενεργηθεί έλεγχος των οικονομικών της Ομοσπονδίας από το 2010 μέχρι σήμερα από ορκωτούς λογιστές. Εμείς, δεν έχουμε παρά να τους καλοδεχτούμε, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Απλά έχουμε μια ερώτηση: γιατί δεν προχώρησε στην πρόσληψη της εταιρείας ΣΟΛ με την οποία είχε συνεργαστεί ο Βαγγέλης Σουφλέρης και στο παρελθόν. Μήπως, γιατί δεν την είχε πληρώσει με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εταιρεία να ¨τρέχει¨ στα δικαστήρια την ομοσπονδία για ποσό 15.000 ευρώ, το οποίο σημειωτέον δεν έχει ξεχρεωθεί ακόμη και σήμερα. Προκειμένου να «καθαρίσει», όπως ο ίδιος ισχυριζόταν τότε, το όνομά του, ο κ. Σουφλέρης χρέωσε την ομοσπονδία με 15.000 ευρώ και πολλούς-πολλούς τόκους.

Καλούμε την προσωρινή διοίκηση, να φροντίσει, τουλάχιστον αυτή τη φορά να πληρωθεί κανονικά το χρέος προς τους ορκωτούς λογιστές, για να μην το φορτωθεί σε λίγες εβδομάδες από σήμερα, η εκλεγμένη διοίκηση της ομοσπονδίας».

 www.gazzetta.gr

Related

JUDO 3668872822731563698

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item