.

Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος στα χέρια σε τέσσερα βήματα

Η συσσώρευση λίπους και η χαλάρωση στα χέρια είναι ένα σύνηθες αισθητικό πρόβλημα. Μάλιστα, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κυρίως τις γ...


Η συσσώρευση λίπους και η χαλάρωση στα χέρια είναι ένα σύνηθες αισθητικό πρόβλημα. Μάλιστα, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες, αφού, συγκριτικά με τους άνδρες, είναι από τη φύση τους γενετικά προδιατεθειμένες να αποθηκεύουν την περίσσεια ενέργεια στους γοφούς, στους μηρούς και στα μπράτσα τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είστε καταδικασμένοι να έχετε χαλαρά μπράτσα για πάντα! Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να σμιλέψετε τους τρικέφαλούς σας και να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος.

1. Μην εστιάζετε στην καύση λίπους τοπικά

Σίγουρα χρειάζεται να κάνετε στοχευμένες ασκήσεις για τα χέρια, όμως η καύση λίπους είναι μια διαδικασία στην οποία εμπλέκεται το σώμα συνολικά. Για να μειωθεί το ποσοστό λίπους στο σώμα, πρέπει η ενέργεια που δαπανάτε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τη γυμναστική να είναι περισσότερη από την ενέργεια (θερμίδες) που λαμβάνετε μέσω της διατροφής σας.

2. Εξοικειωθείτε με τη διαλειμματική προπόνηση

Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή άσκησης που περιλαμβάνει έντονα «ξεσπάσματα» γυμναστικής ακολουθούμενα από σύντομα διαλείμματα. Η διαλειμματική προπόνηση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την καύση λίπους, προσπαθήστε λοιπόν να τη βάλετε στη ζωή σας με συχνότητα τρεις φορές την εβδομάδα.

3. Πιο βαριά βαράκια, λιγότερες επαναλήψεις

Στις ασκήσεις ενδυνάμωσης επιλέξτε ένα βαράκι που θα σας επιτρέψει να κάνετε λίγες επαναλήψεις (8-15) αλλά σωστά, χωρίς να χαλάσετε τη στάση σας. Εάν φτάνετε στις 15 επαναλήψεις χωρίς καθόλου κόπο, πρέπει να αυξήσετε το βάρος.

4. Συμπεριλάβετε 25-35 γραμμάρια πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα

Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών είναι απαραίτητη για να ενισχύσετε τη μυϊκή σας μάζα. Η ποσότητα των 25-35 γραμμαρίων ανά γεύμα είναι η ιδανική δόση για το μυϊκό σύστημα.

Πηγή: womenshealthmag.com

 www.onmed.gr

Related

Yγεία 8076161269664813296

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item