.

Πυγμαχεί από τα εννέα του για να δικαιούται φαγητό και μόρφωση

OCj Ropes είναι εννέα ετών και ζει σ'ένα χωριό σε βουνό στις Φιλιππίνες (σ.σ. Claveria Misamis Oriental) και προπονείται στο μποξ γ...


OCj Ropes είναι εννέα ετών και ζει σ'ένα χωριό σε βουνό στις Φιλιππίνες (σ.σ. Claveria Misamis Oriental) και προπονείται στο μποξ για να κερδίσει το δικαίωμα της μόρφωσης και της σίτισης. Oεννιάχρονος πυγμάχος παρέα με τον αδερφό του και χωρίς την οικονομική δυνατότητα και με τις γνώσεις του πατέρα τους προπονούνται κάθε μέρα, ξυπόλητοι στην αυλή του σπιτιού τους μέσα στις λάσπες για να καταφέρουν να εισαχθούν στην "Elite CDO Boxing Team" κερδίζοντας έτσι την ευκαιρία να τρώνε σωστά και να μορφωθούν.

Οι δύο νεαροί έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και όταν έρθει η σειρά τους θα περάσουν δοκιμαστικό και αν πετύχουν, μόνο τότε θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στην ομάδα των ταλέντων για να εξασφαλίσουν τις παροχές αυτές που δεν μπορούν να βρουν στο σπίτι τους. Το φαγητό είναι ελάχιστον και η μόρφωση δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες λόγω των συνθηκών. Βασική λεπτομέρεια είναι πως ο Cj Ropes και ο αδερφός του, ενδιάμεσα των προπονήσεων δουλεύουν στο μικρό κτήμα της οικογένειάς τους και έπειτα επιστρέφουν ξανά στην πυγμαχία.

Ρόλο προπονητή έχει αναλάβει ο πατέρας τους ο οποίος στα νιάτα του πυγμαχούσε αλλά ένας τραυματισμός και το χειρουργείο που ακολούθησε δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο άθλημα. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, εννοείται πως είναι χειροποίητος. Ο σάκος είναι ένα παλιό σακί από αλεύρι και τα γάντια δέρματα κολλημένα με μονωτική ταινία.

 Το συγκλονιστικό βίντεο της ζωής του Cj Ropes

Related

Break New 404155546917674238

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item