.

Πρόγραμμα στο διάδρομο για τρέξιμο σε ΗΙΙΤ! Να πώς κάνουν διαλειμματική προπόνηση τα fitness models

Χρειάζεται να πάρεις δύο αποφάσεις: το στόχο σου και το χρονικό σου όριο. Γνωρίζοντας τη φυσική σου κατάσταση, μπορείς να φτιάξεις ένα...


Χρειάζεται να πάρεις δύο αποφάσεις: το στόχο σου και το χρονικό σου όριο. Γνωρίζοντας τη φυσική σου κατάσταση, μπορείς να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο πλάνο για να κατακτήσεις το στόχο σου. Έχοντας συγκεκριμένο πρόγραμμα και κατεύθυνση σημαίνει ότι έχεις σταματήσει απλά να ασκείσαι – πλέον προπονείσαι.

Πώς θα χτίσεις σώμα μοντέλου; Δοκίμασε διαλειμματική προπόνηση με πρόγραμμα στο διάδρομο με ΗΙΙΤ

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (ΗΙΙΤ) περιλαμβάνει εναλλαγές μικρών περιόδων έντονης αναερόβιας άσκησης με διαστήματα ξεκούρασης. Με αυτές τις μικρές έντονες προπονήσεις καις πολλές θερμίδες και βελτιώνεις την αθλητική σου ικανότητα, γι’ αυτό είναι σταθερά η Νο 1 τάση στο fitness τα τελευταία χρόνια.

Πώς: Ακολούθησε την παρακάτω ρουτίνα στο διάδρομο για τις επόμενες 2 με 4 εβδομάδες δύο φορές την εβδομάδα.

Πρόγραμμα 1: Σπριντ σε κλίση 30 δευτερόλεπτα μάξιμουμ τρέξιμο και μετά ρίχνεις την κλίση και επανακάμπτεις με χαλαρό τρέξιμο για 2 λεπτά. Κάνε 5 σετ.

Πρόγραμμα 2: Σπριντ σε κλίση 45 δευτερόλεπτα μάξιμουμ τρέξιμο και μετά ρίχνεις την κλίση και επανακάμπτεις με χαλαρό τρέξιμο για 2 λεπτά. Κάνε 5 σετ.

Πρόγραμμα 3: Σπριντ σε κλίση 45 δευτερόλεπτα μάξιμουμ τρέξιμο και μετά ρίχνεις την κλίση και επανακάμπτεις με χαλαρό τρέξιμο για 1,5 λεπτό. Κάνε 5 σετ.

Πρόγραμμα 4: Σπριντ σε κλίση 45 δευτερόλεπτα μάξιμουμ τρέξιμο και μετά ρίχνεις την κλίση και επανακάμπτεις με χαλαρό τρέξιμο για 1 λεπτό. Κάνε 5 σετ.

 Shape.gr

Related

Break New 4172949130045876706

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item