.

Το Παγκόσμιο της ISKA στην Ελλάδα!

Η κορυφαία Ομοσπονδία kickboxing, η ISKA υπό την αιγίδα της οποίας γίνονται αγώνες σε διοργανώσεις όπως του GLORY έρχεται να κάνει το π...


Η κορυφαία Ομοσπονδία kickboxing, η ISKA υπό την αιγίδα της οποίας γίνονται αγώνες σε διοργανώσεις όπως του GLORY έρχεται να κάνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα της στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και με τη συμμετοχή άνω των τριάντα χωρών θα γίνει τον Μάιο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Γλυφάδας.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω: «Μια ακόμα παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου . Περισσότερες από 30 χώρες από όλο τον κόσμο θα παρευρεθούν με δυνατές ομάδες σε όλα τα στυλ μαχητικών αθλημάτων της ISKA για να κερδίσουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες με αγωνιζόμενους πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς και τη θέση τους σε μεγάλες διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε ότι η ISKA είναι μια Ομοσπονδία που ηγείται των κορυφαίων διοργανώσεων ανά τον κόσμο όπως GLORY, k-1, BELLATOR, WLF, OKTAGON με ότι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και τις ευκαιρίες όσων διακριθούν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ομάδες απ την Ελλάδα μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Στέλιο Πολίτη, ISKA Hellas representative ενώ τις επόμενες ημέρες έρχεται το αναλυτικό πρόγραμμα των κατηγοριών και οι όροι συμμετοχής.»


 www.fightsports.gr

Related

Break New 7638719158226628732

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item