.

Γνωρίστε την πανάρχαια και σκληρή πολεμική τέχνη του Muay Thai

Το Muay Thai, αποτελεί μια δημοφιλή και αρχαία ταϋλανδέζικη πολεμική τέχνη και ονομάζεται και «τέχνη των 8 άκρων» καθώς χρησιμοποιεί σα...


Το Muay Thai, αποτελεί μια δημοφιλή και αρχαία ταϋλανδέζικη πολεμική τέχνη και ονομάζεται και «τέχνη των 8 άκρων» καθώς χρησιμοποιεί σαν όπλα όλα τα σημεία του σώματος. Η φιλοσοφική του διάσταση αναφέρεται στα 5 στοιχεία της φύσης που υπάρχουν μέσα σε κάθε άνθρωπο: τον αιθέρα, τη γη, το νερό, τη φωτιά και τον αέρα και την αναγκαιότητα να βρίσκονται σε ισορροπία μεταξύ τους. Το πνεύμα, η ψυχή και το μυαλό πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία τόσο μεταξύ τους όσο και με τη φύση που τα φέρνει κοντά.

Στην πολεμική τέχνη του Muai Thai, δε διδάσκεσαι μόνο αυτοάμυνα και αυτοπροστασία για τη ζωή σου αλλά διευρύνεις και τους ορίζοντες στη σκέψη και στο μυαλό έτσι ώστε να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι σωστά τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω σου. Χτίζεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου χαρίζοντάς του εσωτερική ηρεμία στην καθημερινή ζωή, εκτονώνοντας την ένταση και το στρες από τον σύγχρονο ρυθμό ζωής της μεγαλούπολης. Δυναμώνεις τους μυς του κορμιού σου, εξωτερικεύεις το άγχος και το θυμό και μαθαίνεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου μέσα από την πειθαρχία την ηθική και πνευματική παιδεία.


Αυτοάμυνα και προστασία της ζωής σου από έναν αντίπαλο, μέσα από εκπαιδευμένες γρήγορες και τεχνικά άρτιες κινήσεις με τις τρεις περιστροφικές κινήσεις που μπορεί να κάνει το σώμα. Τύπος όρθιας μάχης χρησιμοποιείς όλα τα όπλα που διαθέτει το ανθρώπινο σώμα αγκώνες, πόδια, γόνατα αντιμετωπίζοντας και υποτάσσοντας τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο. Η πιο αποτελεσματική πολεμική τέχνη όρθιας μάχης έχει δοκιμαστεί στον ανταγωνισμό εκατοντάδες χρόνια τώρα, κάνοντας τον αθλητή δυνατό και αποτελεσματικό.

Ένα μαχητικό άθλημα που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά και που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε την ανατομία του σώματος μας χωρίζοντάς το σε δύο κατηγορίες αυτών των ισχυρών και των αδύνατων σημείων μας. Ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος χαρίζει άριστο καλογυμνασμένο σώμα γιατί κανένα σημείο του δεν εξαιρείται από την εκτέλεση άσκησης, βελτιώνοντας τα αντανακλαστικά και τον συντονισμό, χαρίζοντάς μια δημιουργική απασχόληση στον ελεύθερο χρόνο μας.

 www.eleftherostypos.gr

Related

Break New 7388563384304974453

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item