.

Οι μοναχοί Σαολίν παίζουν ποδόσφαιρο!(video)

Τι σχέση έχουν οι πολεμικές τέχνες της Ανατολής με το ποδόσφαιρο; Τώρα τελευταία είναι πολύ στενές, καθώς οι σπουδαστές πολεμικών τεχνώ...


Τι σχέση έχουν οι πολεμικές τέχνες της Ανατολής με το ποδόσφαιρο; Τώρα τελευταία είναι πολύ στενές, καθώς οι σπουδαστές πολεμικών τεχνών της Σχολής Ταγκού στην πόλη Ντένγκφενγκ της Κίνας διδάσκονται ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τις αρχές των μοναχών Σαολίν. Την πληροφορία δημοσίευσε το russiatoday.com.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, περίπου 100 από τους δεκάδες χιλιάδες μοναχούς(φωτό via rt.com) Σαολίν θα μάθουν και ποδόσφαιρο στο εγχείρημα που έχει την κυβερνητική υποστήριξη. «Πρόκειται για μία τολμηρή προσπάθεια να περάσουμε το Κουνγκ Φου των Σαολίν στο ποδόσφαιρο και να παράλληλα να διαδώσουμε τις πολεμικές τέχνες της Κίνας» δήλωσε διευθυντής του τοπικού γραφείου αθλητισμού Ζανγκ Γουενσέν.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα πρώτα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας των Σαολίν και τις αντιδράσεις των παικτών στις κακές διαιτησίες. Στο βίντεο του rt.com φαίνεται καθαρά η πρωτότυπη αντίληψη των Σαολίν για το ποδόσφαιρο.
 
 thessports.gr/

Related

Break New 5242713460767618128

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item