.

Αυτές είναι οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γυναίκες για κάψιμο λίπους, σύσφιγξη, αδυνάτισμα, λέει η trainer

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Μαυρίδου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer. www.personaltrainerchristy.com Είσαι γυναίκα και θέ...


Ευχαριστούμε την Χριστίνα Μαυρίδου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer. www.personaltrainerchristy.com

Είσαι γυναίκα και θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική αλλά δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει; Η personal trainer Χριστίνα Μαυρίδου σού προτείνει την ιδανική άσκηση ανάλογα με το στόχο σου.

Κάψιμο λίπους και λιγότεροι πόντοι: TRX

Το ΤRX μπορείς να το επιλέξεις ακόμα κι εσύ που δεν έχεις κάνει ποτέ γυμναστική και να δεις θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σου, φτάνοντας από αρχάριο σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και σε μικρό χρονικό διάστημα. Με το ΤRX μπορείς να συνδυάσεις και αερόβιο, για κάψιμo λίπους αλλά και αναερόβιο, για σύσφιξη, χάσιμο πόντων και γράμμωση. Καλό θα ήταν να έχεις την επίβλεψη κάποιου ειδικού, γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού αν κάνεις λάθος κάποια άσκηση. Ιδανικά, επίλεξε το TRX με personal trainer ή σε πολύ μικρά groups. 

Σύσφιγξη χωρίς να ρίξεις πολύ ιδρώτα; Κάνε Pilates

Με το Pilates, θα δεις το σώμα σου να σφίγγει, να χάνει πόντους, να δυναμώνει, χωρίς όμως να παίρνει όγκο και χωρίς να ρίξεις σχεδόν καθόλου ιδρώτα. Επίσης, είναι ιδανικό για προβλήματα μέσης. Μεγάλη προσοχή, όμως, στα γνωστά κρεβάτια Pilates (Reformer, Cadillac), καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά μυϊκά τραβήγματα (θλάσεις) από απλή απροσεξία. Το μοναδικό αρνητικό του Pilates είναι ότι αν θες να χάσεις ταυτόχρονα και λίπος πρέπει να το συνδυάσεις με κάτι αερόβιο, το οποίο θα σε κάνει να ιδρώσεις και να λαχανιάσεις. 

Για να χάσεις βάρος ευχάριστα προτίμησε τη zumba

Με τη zumba θα ρίξεις πολύ ιδρώτα, θα λαχανιάσεις και θα περάσεις ευχάριστα, καθώς συνδυάζει πολλά είδη χορού. Το αρνητικό της zumba είναι ότι δεν σου προσφέρει τη σύσφιγξη και το χάσιμο πόντων που θα σου προσέφεραν άλλα είδη γυμναστικής, οπότε θα πρέπει να τη συνδυάσεις και με κάτι άλλο.

Είσαι ανταγωνιστική και θες να ξεπεράσεις τα όρια σου; Ηello Crossfit

Στο Crossfit ετοιμάσου να ρίξεις πολύ ιδρώτα, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να χάσεις λίπος, να κερδίσεις μυς με όγκο, να ανταγωνιστείς, να κάνεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να τα κάνεις και πιθανότατα να γεμίσεις μελανιές - αλλά αυτό είναι το λιγότερο. To επικίνδυνο σημείο του Crossfit είναι ο ανταγωνισμός και το χρονικό όριο που σου δίνουν να κάνεις μια συγκεκριμένη άσκηση με στόχο να κάνεις περισσότερες επαναλήψεις. Το αποτέλεσμα είναι να μην κάνεις ολόσωστα την άσκηση και, τελικά, ακόμα κι ένα μικρό λάθος μπορεί να σε τραυματίσει και να σε ακινητοποιήσει για πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο που το χαρακτηρίζουν ως... η χαρά του φυσικοθεραπευτή.

 Shape.gr

Related

Break New 5911316511118071299

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item