.

Καταγγελία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς την ομοσπονδία, την οποία κοινοποίησαν σε Υφυπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Ελληνι...


Με επιστολή διαμαρτυρίας προς την ομοσπονδία, την οποία κοινοποίησαν σε Υφυπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ζητούν εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στην πολύωρη καθυστέρηση των αγώνων, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν κοντά στα μεσάνυχτα του Σαββάτου με αποτέλεσμα «πολλοί αθλητές να κοιμόντουσαν στις κερκίδες, αναμένοντας τον αγώνα τους».

«Όλα αυτά αποτελούν τεράστια δυσφήμιση για το άθλημα και μεγάλη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση σε δεκάχρονους αθλητές και συνοδούς. Εκτός των προφανών λόγων, που ευκόλως κάποιος μπορεί να διακρίνει, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τους όποιους μη προφανείς λόγους που οδήγησαν τους αγώνες σε αυτή την ηθική κατάπτωση. Υπάρχουν άραγε ευθύνες και σε ποιους», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία καταλήγει πως «επιφυλασσόμεθα για την γνωστοποίηση της παρούσης στηνΓΓΑ και για όποιο νόμιμο δικαίωμα των δεκάχρονων αθλητών».

Απευθυνόμενοι οι γονείς στον αλυτάρχη των αγώνων για τον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών τους, εκείνος απαντούσε ότι υπεύθυνος για την προκήρυξη ήταν ο αναπληρωτής αλυτάρχης, Τρύφων Πέππας, ο οποίος, ωστόσο, απουσίαζε καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

 www.sport-fm.gr

Related

JUDO 1260181599472724595

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item