.

Η αξεπέραστη προπόνηση του Χιου Τζάκμαν για να γίνει Γούλβεριν

Για να γίνει ο Γούλβεριν και να αποκτήσει το πιο φονικό κορμί στο σύμπαν της Marvel, ο Τζάκμαν χρειάστηκε δύο χρόνια θυσιών και προπόνη...


Για να γίνει ο Γούλβεριν και να αποκτήσει το πιο φονικό κορμί στο σύμπαν της Marvel, ο Τζάκμαν χρειάστηκε δύο χρόνια θυσιών και προπόνησης. Τις πρώτες εβδομάδες ξυπνούσε μεταξύ 5-6 το πρωί και γυμναζόταν για περίπου τρεις ώρες. Η επιτυχία μιας ταινίας βασίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στο σωστό casting. Μια από τις πιο επιτυχημένες επιλογές στην ιστορία του κινηματογράφου είναι η ανάθεση του ρόλου του Γούλβεριν στον Χιου Τζάκμαν. Χάρη (και) σ' αυτόν, ο Γούλβεριν διέλυσε το box-office και όρμησε ασυγκράτητος σε τόσες επιτυχημένες συνέχειες και spin-offs.

Ακόμα και σήμερα, στο 48 του και στο Logan που τώρα βγαίνει στις αίθουσες, o Χιου Τζάκμαν διατηρείται σε εντυπωσιακή φόρμα. Πριν από τον Γούλβεριν, ο Τζάκμαν δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός. Είχε παίξει σε διάφορες σειρές και σε κάποιες ανεξάρτητες παραγωγές. Το ταλέντο του, όμως, σε συνδυασμό με την macho εικόνα του τράβηξαν τα βλέμματα των παραγωγών των X-Men. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: η καριέρα του απογειώθηκε και σήμερα που μιλάμε ο Χιου Τζάκμαν είναι ένας leading man του Χόλιγουντ που έχει στο βιογραφικό του τα πάντα. Από περιπέτειες και θρίλερ μέχρι κωμωδίες και μιούζικαλ.

Για να γίνει ο Γούλβεριν και να αποκτήσει το πιο φονικό κορμί στο σύμπαν της Marvel, ο Τζάκμαν χρειάστηκε δύο χρόνια θυσιών και προπόνησης. Τις πρώτες εβδομάδες ξυπνούσε μεταξύ 5-6 το πρωί και πήγαινε στην προπόνηση του, η οποία διαρκούσε περίπου 3 ώρες. Όταν πλέον είχε βάλει αρκετό μυικό όγκο, μείωσε τη διάρκεια της προπόνησης σε 1.5 ώρα. Η κλασική του ρουτίνα ξεκινούσε με 10 λεπτά αερόβιας άσκησης, συνέχιζε με βάρη και συνδυαστικές ασκήσεις και τελείωνε με 10 λεπτά τρέξιμο. Η διατροφή έπαιξε και αυτή το ρόλο της στη διάπλαση του σώματος. Ο Τζάκμαν κατανάλωνε περίπου 4000 θερμίδες τη μέρα και μάλιστα σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της μέρας. Έτρωγε όλο αυτό το φαγητό αυστηρά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Η προπόνηση του Χιου Τζάκμαν για μυϊκή υπερτροφία


Ο ηθοποιός έκανε βάρη για ανάπτυξη μυϊκού όγκου τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Οι προπονήσεις του ήταν χωρισμένες ως εξής: Ημέρα 1: Πόδια. Ημέρα 2: Στήθος. Ημέρα 3: Ξεκούραση Ημέρα 4: Πλάτη Ημέρα 5:Ώμοι – Χέρια Οι ασκήσεις που δεν παρέλειπε ποτέ ήταν αυτές που ακολουθούν:

Καθίσματα


Άρσεις θανάτου

 
Πιέσεις στήθους σε επικλινή πάγκο

 
Βυθίσεις με βάρος


Έλξεις με βάρος

 
Κωπηλατική με μπάρα

 
Τρία σετ, 8-12 επαναλήψεις.


Τέσσερα σετ, 10-15 επαναλήψεις.

Ανυψώσεις ώμων


Τρία σετ, 10-12 επαναλήψεις.

 oneman.gr

Related

Break New 4441677658065638506

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item