.

Βουτιά θανάτου Πρωταθλητή Bodybuiling από οίκο ανοχής

Πρωταθλητής bodybuilder σκοτώθηκε μετά την πτώση του από παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη της Ελβετίας.  Πρόκειται για τον 32χρονο...


Πρωταθλητής bodybuilder σκοτώθηκε μετά την πτώση του από παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

Πρόκειται για τον 32χρονο Sandro Hofer που τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του. Η γυναίκα του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γράφοντας: «Ο θεός μπορεί να πάρει κι εμένα τώρα, αν θέλει, το κρεβάτι μου είναι άδειο, το σπίτι μου είναι άδειο, η ζωή μου είναι άδεια». Η αστυνομία της Ζυρίχης διερευνά το εάν ο θάνατός του ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα.

Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Οι δύο Ρουμάνες εργαζόμενες στον οίκο ανοχής κρατήθηκαν, ανακρίθηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερες. Η γυναίκα του ανέφερε πως ο άνδρας της πιθανώς βρισκόταν στον οίκο ανοχής μεταφέροντας ουσίες παρά ως πελάτης και δεν απέκλεισε να χρησιμοποιούσε και ο ίδιος κάποιες ουσίες. Ανέφερε επίσης πως πριν από δύο εβδομάδες είχε θελήσει να πηδήξει από το παράθυρο.

Ο Hofer είχε κερδίσει το 2013 στον διαγωνισμό Arno, που πήρε το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger, και σχεδίαζε να ανοίξει το δικό του fitness centre τον Απρίλιο.

 Πηγή: cnn.gr

 www.sigmalive.com

Related

Break New 8675256052103958650

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item