.

Το Shape συστήνει: Η Ελένη Δασκαλάκη κάνει TRX και εξηγεί γιατί είναι η top άσκηση για γράμμωση!

Shape Tested: Ελένη Δασκαλάκη   Mια ευαισθησία στους καρπούς με είχε κρατήσει μακριά από push-ups και ασκήσεις με στήριξη στα χέρια. ...


Shape Tested: Ελένη Δασκαλάκη 

Mια ευαισθησία στους καρπούς με είχε κρατήσει μακριά από push-ups και ασκήσεις με στήριξη στα χέρια. Αποτέλεσμα; Να έχω αδύναμη πλάτη και γενικά να μην έχω καθόλου δύναμη (προφανώς ούτε και γράμμωση) στα χέρια. Ώσπου ανακάλυψα το TRX. Ξεκίνησα με μία φορά την εβδομάδα συν τις συνηθισμένες μου προπονήσεις και πλέον είναι η καινούρια αγαπημένη μου άσκηση.

Τι κέρδισα: Κάνω πια περίπου 4 μήνες TRX, μία φορά την εβδομάδα, και για πρώτη φορά βλέπω γράμμωση στα χέρια και στην πλάτη μου. Ανακάλυψα ότι με το TRX μπορείς να εκτελείς ασκήσεις για όλο το σώμα, επιλέγοντας εσύ την ένταση με την οποία γυμνάζεσαι. Έχω πια καλύτερη στάση σώματος, νιώθω πιο δυνατή και έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μου, εντός και εκτός γυμναστηρίου.Plus: Πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι έβγαλα 1 σετ των 12 push-ups και νιώθω πολύ υπερήφανη γι’ αυτό, αφού πριν το TRX μετά τα 3 δεν μπορούσα να σηκωθώ από το στρώμα!

Να το δοκιμάσεις; Επιβάλλεται, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε στις ασκήσεις για τα πόδια και την κοιλιά.

 Shape.gr

Related

Break New 9094890490691399315

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item