.

Τι έμαθε η Βίκυ Πασχάλη όταν έκανε Wing Tsjun (και πώς θα κάνεις σύσφιξη με πολεμικές τέχνες)

Shape Tested: Βίκυ Πασχάλη Μπορεί να μην το έχεις ακούσει, αν και είναι από τις τεχνικές που πρωτοχρησιμοποίησε ο Bruce Lee στις ται...


Shape Tested: Βίκυ Πασχάλη

Μπορεί να μην το έχεις ακούσει, αν και είναι από τις τεχνικές που πρωτοχρησιμοποίησε ο Bruce Lee στις ταινίες του. Πρόκειται για κινεζική πολεμική τέχνη (πολύ κοντά στο kung fu) και εξαιρετική μέθοδο αυτοάμυνας με τεχνικές και ασκήσεις που σε βοηθούν να κρατήσεις το σώμα σου σε σούπερ φόρμα και ετοιμότητα για υψηλές επιδόσεις.

Το δοκίμασα στο πλαίσιο της δουλειάς, αφού ελέγχουμε κάθε είδος άσκησης, αλλά από το πρώτο μάθημα με κέρδισε. Κατ’ αρχάς, το έχει επινοήσει γυναίκα, επομένως σου μαθαίνει κινήσεις για να μπορεί να αντιμετωπίζεις πιο δυνατούς επιτιθέμενους και να χρησιμοποιείς τη δύναμη του αντιπάλου εναντίον του (ισχύει, έβγαλα αρκετούς off :).

Σε βοηθά να βελτιώσεις την αντίληψή σου και να αντιδράς γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάνεις τις κινήσεις αυτόματα από ένα σημείο και μετά. Αν σου πιάσει κάποιος τα χέρια, για παράδειγμα, μετά από 1 μήνα περίπου μαθημάτων, ενστικτωδώς ξέρεις πώς να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου χρησιμοποιώντας τις κλειδώσεις σου.

Και αυτό που δεν περίμενα: Σε γυμνάζει εντυπωσιακά και αυξάνει την αντοχή. Δυνάμωσαν τα χέρια μου, η κοιλιά και τα πόδια και μετά το μάθημα έσταζα ιδρώτα. Οι συνεχείς επαναλήψεις κινήσεων, ακόμα και η ίδια η βασική θέση (κάνεις επί μία ώρα όλες τις κινήσεις σε όρθια θέση αλλά με λυγισμένα γόνατα – σκέψου σαν μίνι κάθισμα, πόσο αντέχεις;) χτίζουν μυς.

 Shape.gr

Related

KUNG-FU 7786242101865375810

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item