.

Στην Ινδία οι γιατροί μαθαίνουν πολεμικές τέχνες για να αντιμετωπίζουν τους εξοργισμένους συγγενείς

Ο ιατρικός σύλλογος υποστηρίζει ότι 3 στους 4 γιατρούς θα δεχθούν μια τέτοια επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους Δραστικά μέτρα...


Ο ιατρικός σύλλογος υποστηρίζει ότι 3 στους 4 γιατρούς θα δεχθούν μια τέτοια επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους Δραστικά μέτρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων βίας κατά των γιατρών λαμβάνονται στην Ινδία με γιατρούς να αποφασίζουν να μάθουν πολεμικές τέχνες. Η πρώτη φάση του σχεδίου θα υλοποιηθεί στο κρατικό νοσοκομείο All India Institute of Medical Sciences στο Νέο Δελχί από τις 15 Μαΐου. Συνολικά 1.500 γιατροί θα κάνουν μαθήματα ταε κβο ντο με τον πρόεδρο του σωματείου τους να δηλώνει ότι «τα κρούσματα βιας σε βάρος μας αυξάνονται και η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα για να τα μειώσει».

«Αφού η κυβέρνηση δεν μας προσφέρει επαρκή ασφάλεια, τότε πρέπει εμείς μόνοι μας να πάρουμε μέτρα για να σώσουμε τη ζωή μας και να αποφύγουμε σοβαρούς τραυματισμούς» εξήγησε ο ίδιος. Σύμφωνα με έρευνα του 2016 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Lancet, το 40% των γιατρών σε ένα νοσοκομείο στο Δελχί δέχθηκε επίθεση μέσα σε διάστημα 12 μηνών. Την ίδια ώρα ο ιατρικός σύλλογος υποστηρίζει ότι 3 στους 4 γιατρούς θα δεχθούν μια τέτοια επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Από τα πυρά δεν ξεφεύγουν ούτε οι νοσοκόμες και το υπόλοιπο προσωπικό μόνο που τα κρούσματα αυτά είναι λιγότερο συχνά. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τις επιθέσεις με κυριότερους τις μεγάλες ουρές και τη διαφθορά. Τελευταίο κρούσμα βιας η επίθεση 15 ατόμων σε έναν γιατρό μετά το θάνατο μιας γυναίκας που υπέφερε από χρόνια ηπατική ανεπάρκεια.

  www.protothema.gr

Related

Break New 7986084060351667762

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item