.

ΠΑΤΡΑ: Σεμινάριο για την Ασφάλεια από τον Νικήτα Παυλόπουλο σε συνεργασία με Ισραηλινούς

Η Ασφάλεια η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα Την σήμερον ημέρα είναι στο pic της. Οι περισσότερες εταιρίες security στην Ελλάδα παρέχ...


Η Ασφάλεια η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα Την σήμερον ημέρα είναι στο pic της. Οι περισσότερες εταιρίες security στην Ελλάδα παρέχουν υπηρεσίες πολλές φορές χωρίς να παρέχουν την κατάλληλη εκπαίδευση στους υπαλλήλους και χωρίς να υπάρχει σωστή επιλογή στα άτομα που απασχολούν.

Οπότε σε μια προσπάθεια μου να εκπαιδευτούν τα άτομα με σχετικό χαμηλό κόστος σε αξιόπιστους φορείς και ομοσπονδίες του εξωτερικού όπως είναι ισραηλινές με Διεθνή πιστοποίηση και Παγκόσμια αναγνώριση, θα διοργανωθούν διάφορα σχολεία για πρώτη φόρα στην Νοτιοδυτική Ελλάδα! Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα διοργανωθούνμέσω της Σχολής krav maga pavlopoulos team! Όπως είναι γνωστό ο Νικήτας Παυλόπουλος, πέραν από εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών είναι ειδικός σε ζητήματα ασφάλειας και αντιτρομοκρατίας, με εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ισραήλ, Βρετανία, Γαλλία).

Μέσω των συγκεκριμένων σεμιναρίων θα ανέβει το επίπεδο της ασφάλειας στους επαγγελματίες του χώρου security-και σώματα ασφαλείας στην περιοχή μας και έτσι θα υπάρξουν άτομα εκπαιδευμένα με πιστοποιήσεις τα οποία θα μπορούν να αναλάβουν δουλείες πιο εύκολα! Σύντομα δε θα διοργανωθεί και ένα σχολείο Able (γλώσσα του σώματος για την άμεση αναγνώριση υπόπτων, αναγνώριση ψεύδους, αναγνώριση ενόπλου και εγκληματολογίας-ανακριτικής) με πιστοποίηση! Επίσης το Μεγάλο σχολείο vip protection (bodygards )ή συνοδών ασφαλειας επισήμων πρόσωπων στα Ελληνικά με πιστοποίηση από το Ισραήλ!

  dete.gr

Related

Break New 6162189212983056340

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item