.

Όλα δείχνουν πως συμφωνήθηκε το Mayweather vs. McGregor!

Πολλαπλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Mayweather Promotion έχει κλείσει την MGM Arena για τις 26 Αυγούστου, ενώ για την ίδια μέρα έχει ...


Πολλαπλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Mayweather Promotion έχει κλείσει την MGM Arena για τις 26 Αυγούστου, ενώ για την ίδια μέρα έχει στον προγραμματισμό της αγώνα για την ίδια εταιρία η Showtime. Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης η "TMT" δεν διαθέτει κανέναν μποξέρ στο ρόστερ της -εκτός του Floyd- που μπορεί να παίξει main event στην MGM και μάλιστα το παιχνίδι του να είναι τηλεοπτικό! Κανείς από τους πυγμάχους του Mayweather δεν διαθέτει ακόμη τη φήμη για να τα... φέρει στο ταμείο.

Με βάση όλα αυτά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Mayweather vs. McGregor θα γίνει στις 26 Αυγούστου, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το αρχικό πλάνο, αφού το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας είναι προγραμματισμένο το γιγάντιο ξεκαθάρισμα των Golovkin-Canelo. Από εκεί και πέρα και πέρα βλέπουμε πως γίνεται έντονο παιχνίδι και στα social media από τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Ο McGregor γράφει πως κάτι μεγάλο έρχεται και ο Mayweather "ανεβάζει" φωτογραφίες που τον δείχνουν να προπονείται. Φυσικά, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει είτε από τον Conor είτε από την ομάδα του Floyd, παρ'όλα αυτά αν όλα τα παραπάνω ευσταθούν, τότε μέσα στην ημέρα θα ξεπροβάλει... λευκός καπνός.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις Ιούν 11, 2017, 4:07μμ PDT

  sport24.gr

Related

Break New 5990214305006884044

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item