.

Κομοτηνή: Summer Camp μαχητικών τεχνών στη Μαρώνεια

Ένα διαφορετικό Summer Camp διοργανώνει στη Μαρώνεια ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής. Πρόκειται για μια διεθνής συνάντηση η οπ...


Ένα διαφορετικό Summer Camp διοργανώνει στη Μαρώνεια ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής. Πρόκειται για μια διεθνής συνάντηση η οποία θα φιλοξενηθεί στις αρχές του Αυγούστου, στις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας», από τις 2 έως τις 11 Αυγούστου.

Ένα αθλητικό SUMMER CAMP πολεμικών τεχνών με είκοσι προπονητές

«Θα είναι ένα αθλητικό SUMMER CAMP πολεμικών τεχνών, με επισκέπτες προπονητές, αθλητές και συνοδούς από πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό.» δηλώνει η «ψυχή» της διοργάνωσης , η κα Δήμητρα Μουσχάκη προπονήτρια του Α.Σ. Γιν Γιανγκ. «Το αθλητικό και όχι μόνο γεγονός, έχει σκοπό να φέρει σε επαφή αθλητές, προπονητές αλλά και φίλους των μαχητικών τεχνών σε διεθνές επίπεδο.» τονίζει αποκαλύπτοντας ότι θα βρεθούν στην Μαρώνεια τις μέρες αυτές προπονητές παγκοσμίου φήμης από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ιταλία αλλά και την Κίνα.

Στόχος όλων των προπονητών, Ελλήνων και ξένων, θα είναι η επιμόρφωση των αθλητών αλλά και η προπόνησή τους. Προπόνηση με τους καλύτερους στον κόσμο. «Πολλοί και αξιόλογοι είναι οι προπονητές που θα συμμετέχουν και από την Ελλάδα. Θα έχουν έτσι την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να προπονηθούν από τους καλύτερους και μάλιστα στον τόπο τους.

Δέλεαρ για τους ξένους προπονητές το ελληνικό καλοκαίρι 

Αντίστοιχα οι ξένοι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από το φημισμένο «Ελληνικό Καλοκαίρι» εφόσον η διοργάνωση αποτελεί μια καλή αφορμή, όχι μόνο για τις αθλητικές και προπονητικές συναντήσεις, αλλά και για εξορμήσεις στις γύρω περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, για μπάνιο στις ακρογιαλιές. Συνδυάζονται έτσι οι προπονήσεις μαζί με τις διακοπές.» αποκαλύπτει η κα Μουσχάκη σημειώνοντας πως η Θράκη, η Μαρώνεια «κέρδισε» τη διοργάνωση έχοντας να αντιμετωπίσει την αδιαμφισβήτητη υπεροχή της Κρήτης, που ενδιαφερόταν επίσης.

«Η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στον Αθλητικό Σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής και είναι μάλιστα τιμή για τον τόπο μας, που επιλέχθηκε μεταξύ άλλων προτάσεων και τοποθεσιών της Ελλάδος, η άγνωστη σε αρκετούς Ροδόπη.» δηλώνει η Κομοτηναία προπονήτρια τονίζοντας ότι την διοργάνωση υποστηρίζουν ο Δήμος Μαρωνείας-Σαππών και η ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής. 

Τριήμερο σεμινάριο για τα Σώματα Ασφαλείας

Επίσης, θα διοργανωθεί ένα τριήμερο σεμινάριο αποκλειστικά για τα Σώματα Ασφαλείας. Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό για όποιον θελήσει να το παρακολουθήσει.Ακόμη, προγραμματίζονται σεμινάρια για όλους, για μικρούς και μεγάλους σε ηλικία. «Εδώ και είκοσι χρόνια πηγαίνουμε πάντα αλλού πληρώνοντας ακριβά τις συμμετοχές μας. Καταβάλλοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Θεωρήσαμε πως είναι η στιγμή να έρθουν άλλοι εδώ, να γνωρίσουν την περιοχή μας, γι αυτό και το επιδιώξαμε φέτος να διοργανωθεί στον τόπο μας» δηλώνει η κα Μουσχάκη. Μιλώντας δε για τις πολεμικές τέχνες σημειώνει ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι οι πολεμικές τέχνες βοηθούν στην ανάπτυξη των παιδιών, πλάθουν χαρακτήρα, μαθαίνουν τα παιδιά να δείχνουν σεβασμό. «Στις πολεμικές τέχνες ένα παιδί ηρεμεί.» καταλήγει τονίζοντας ότι είναι σημαντικό το παιδί να μείνει στον χώρο του αθλητισμού, μένοντας έτσι μακριά από επικίνδυνες καταχρήσεις.

 Φώτο: Δήμητρα Μουσχάκη Κείμενο – Φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

  www.ert.gr

Related

Break New 5353024605394319546

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item