.

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ξυλοδαρμό νεαρού

Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού ατόμου, έξω από νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου, έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Πρωταγωνιστή...


Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού ατόμου, έξω από νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου, έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Πρωταγωνιστής του επεισοδίου φέρεται να είναι γνωστός δάσκαλος πολεμικών τεχνών του Ηρακλείου, ο οποίος με 5 ακόμα άτομα, πιθανότατα μαθητές της σχολής του πρώτου, ξυλοκόπησαν άγρια νεαρό Ηρακλειώτη, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Το νέο αυτό «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έκπληκτοι οι θαμώνες του καταστήματος έβλεπαν μια παρέα 5-6 ατόμων να ξυλοκοπά αλύπητα έναν νεαρό, δίχως να μπορούν να αντιδράσουν! Το θύμα, ένας νεαρός περίπου 25 ετών ξυλοκοπήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛΑΣ, από 5 ή 6 άτομα, ένας εκ των οποίων συμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός δάσκαλος και ιδιοκτήτης σχολής μαχητικών αθλημάτων στο Ηράκλειο.

Οι υπόλοιποι, όπως καταγγέλλει ο νεαρός Ηρακλειώτης, φαίνεται πως ήταν μαθητές του. μάλιστα, το θύμα -αν και χτυπήθηκε άσχημα- κατάφερε να αναγνωρίσει τους τρεις από την παρέα των «6». Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε ο νεαρός Ηρακλειωτης στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι δράστες αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκαν, ενώ εκείνος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με θλαστικά τραύματα. Δε νοσηλεύτηκε, αλλά πληροφορίες, από το συγγενικό του περιβάλλον λένε πως το επόμενο χρονικό διάστημα, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Το θύμα, έχει ήδη υποβάλλει μήνυση κατά των τριών ατόμων που αναγνώρισε, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα και των υπολοίπων ατόμων της παρέας των «6». Το άκουσμα της είδησης, ότι στον ξυλοδαρμό του νεαρού Ηρακλειώτη εμπλέκεται και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.. είναι να απορεί κανείς πως ένας δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων, ο οποίος αν μη τι άλλο σαν πρωταρχικό σκοπό πρέπει να έχει τη μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους στα παιδιά, να προχωρά σε ένα τέτοιο βίαιο επεισόδιο, εις βάρος νεαρού ατόμου.

Αυτό πάντως που σχολιάζεται από αστυνομικούς κύκλους είναι ότι άμεσα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη «νύχτα του Ηρακλείου» με παρόμοια περιστατικά να σημειώνονται αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα των τραυματισμό ατόμων, πολλές φορές επιφέροντας και τον θάνατο.

  www.newsbeast.gr

Related

Break New 5022674736452965974

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item