.

Τι πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική για να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου

Ο χώρος του fitness και της διατροφής είναι γεμάτος από μυστικά που κανείς μπορεί να ανακαλύψει και να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του...


Ο χώρος του fitness και της διατροφής είναι γεμάτος από μυστικά που κανείς μπορεί να ανακαλύψει και να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και την υγεία του. Μερικά από αυτά είναι κάπως περισσότερο παράξενα, αφού υπόσχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια απώλειας βάρους και σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, χωρίς να απαιτείται πιο σκληρή προπόνηση ή πιο αυστηρή και προσεκτική διατροφή.

Στην κατηγορία αυτών ανήκει και μια συνήθεια, που αποδεικνύεται ότι δεν προσφέρει μόνο χαλάρωση αλλά έχει ευεργετική δράση στο σώμα και στον οργανισμό: το καυτό ντους. Σύμφωνα με έρευνα η χαλάρωση για μέσα σε μια μπανιέρα με καυτό νερό ακριβώς μετά την προπόνηση μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της άσκησης και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι μετά την επαφή του με αυτό, το σώμα αρχίζει να ιδρώνει περισσότερο για να απελευθερώσει την εσωτερική του θερμότητα.

Οσο περισσότερο ιδρώνει κανείς, τόσο περισσότερο βάρος χάνει. Ακόμη, εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι το ζεστό μπάνιο φαίνεται να έχει πιο άμεσα αποτελέσματα από ότι η σωματική άσκηση σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ ο εγκλιματισμός του σώματος με τη θερμότητα βελτιώνει την απόδοση κάποιου στη γυμναστική.Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε σύμφωνα με αναφορές στην New York Times, ότι δρομείς που προσπάθησαν να εγκλιματίσουν το σώμα τους στη θερμότητα βελτίωσαν τους χρόνους τους κατά 6,5%.

Επιπλέον, το καυτό μπάνιο μετά την άσκηση πιστεύεται ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να λειτουργήσει υπέρ την καρδιαγγειακής υγείας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες ενός καυτού μπάνιου στη σιλουέτα σας, είναι να γεμίσετε την μπανιέρα σας με νερό η θερμοκρασία του οποίου θα αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου και να μείνετε μέσα σε αυτό για 30 λεπτά μετά από 30 λεπτά τρέξιμο.

  www.bovary.gr

Related

Break New 1859451336104562607

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item