.

Ρώσος πρωταθλητής της άρσης βαρών έπεσε νεκρός σε μονομαχία δρόμου

Νεκρός από χτυπήματα στο κεφάλι έπεσε ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής στην άρση βαρών, Αντρέι Ντράτσεφ. Ο άνδρας προκλήθηκε από τον Άναρ ...


Νεκρός από χτυπήματα στο κεφάλι έπεσε ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής στην άρση βαρών, Αντρέι Ντράτσεφ. Ο άνδρας προκλήθηκε από τον Άναρ Ζιράνοφ, έναν ειδικευμένο στις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) συμπατριώτη του, ο οποίος ακόμη αναζητείται. Το περιστατικό έγινε στο Χαμπάροφσκ της Ρωσίας, στην ανατολική πλευρά της Σιβηρίας.

Ο Ζιράνοφ κατάφερε δύο πολύ ισχυρά χτυπήματα με κλοτσιές στον Ντράτσεφ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο… νικητής της μονομαχίας, θέλησε να «διασφαλίσει» την επικράτησή του, γρονθοκοπώντας στο κεφάλι τον πεσμένο άνδρα. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, αλλά φαίνεται ότι είχε ήδη γίνει η ζημιά.

Ο Ντράτσεφ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε από τα κρανιοεγεκφαλικά χτυπήματα σε ηλικία 32 ετών. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today οι δύο άνδρες μονομάχησαν με γυμνές γροθιές για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, αφού πρώτα είχαν συναντηθεί σε μια καφετέρια, με τον Ζιράνοφ να λέει αυτόπτης μάρτυρας ότι ήταν μεθυσμένος και πως ήταν εκείνος που προκάλεσε τον Ντράτσεφ σε μονομαχία.

 Οι σκηνές προκαλούν σοκ:

www.newsbeast.gr

Related

Break New 6852644904112559602

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item