.

Η απίστευτη ατάκα του Μεϊγουέδερ στον ΜακΓκρέγκορ που έκρινε τον αγώνα

Ξηγημένες κουβέντες μέσα στο ρινγκ. Μετά τον αγώνα της χρονιάς μάλλον μάθαμε ποιος είναι ο Άρχοντας των χαμηλών κατηγοριών. Όλη η κομπο...


Ξηγημένες κουβέντες μέσα στο ρινγκ. Μετά τον αγώνα της χρονιάς μάλλον μάθαμε ποιος είναι ο Άρχοντας των χαμηλών κατηγοριών. Όλη η κομπορρημοσύνη του Ιρλανδού μαχητή τελικά πήγε στο βρόντο, αφού όλες οι απειλές κι οι υποσχέσεις τους έπεσαν στο κενό. Μεϊγουέδερ, αμυντικό μπόξ και 50 νίκες σε 50 αγώνες.

Για να έρθουμε όμως και στις λεπτομέρειες του αγώνα, όσοι λίγοι τον παρακολουθήσαν live κι οι περισσότεροι που το είδαμε σε επανάληψη, εκεί στο τέλος του 5ου γύρου βλέπουμε τον Αμερικάνο να σπρώχνει τον ΜακΓκρέγκορ και να του λέει μερικά λογάκια.


«Ακόμα δε με έχεις βγάλει νοκ άουτ; Είχες πει πως δε θα αντέξω πάνω από τέσσερις γύρους, πότε επιτέλους θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου;» αποκάλυψε ότι το είπε. Τίμιος ο Μεϊγουέδερ, αφού η αλήθεια είναι ότι είχε ακούσει τα εξ αμάξης όλο αυτόν τον καιρό από τον Notorius. Βέβαια, ίσως τα περίμενε μιας και όλο εκείνο το γαϊτανάκι των press conference, με τις απειλές και τις προσβολές εκατέρωθεν, να ήταν προαποφασισμένο.

Όμως φρόντισε να του επιστρέψει τις ειρωνείες την καταλληλότερη στιγμή: ακριβώς στο σημείο που ο Ιρλανδός είχε αρχίσει να κουράζεται. Μερικούς γύρους πριν σταματήσει ο αγώνας με τεχνικό νοκ αούτ.

  www.ratpack.gr

Related

Break New 439776165036634561

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item