.

Επίσημα η Πυγμαχία στο Fight Club Patras!

Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια διακρίσεων, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα με πληθώρα αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο &quo...


Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια διακρίσεων, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα με πληθώρα αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο "Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας" , άνοιξε τις πύλες του για την νέα σεζόν, από την προηγούμενη Δευτέρα. Το ντεμπούτο του σε νέα τμήματα παιδικής ερασιτεχνικής πυγμαχίας, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π), ξεκινά από φέτος στις ηλικίες από 6 ετών και άνω.

Η πυγμαχία για παιδιά διδάσκει βασικές ικανότητες και τεχνικές. Ενισχύει την αθλητική νοοτροπία ώστε να μην τα παρατήσουν, ενώ κρατά και τα παιδιά σε εγρήγορση! Η προπόνηση του συγκεκριμένου σπορ βοηθά τα παιδιά να εξελιχθούν ταυτόχρονα σε φυσική κατάσταση και σε πνευματική. Επίσης τα βοηθά να αναπτύξουν τη δύναμή τους, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να βελτιώνουν την αντοχή τους.

Προπονητές των τμημάτων πυγμαχίας θα είναι ο κύριος Παπαδόπουλος Διονύσιος, ο οποίος υπήρξε προπονητής σε πολλά πατρινά σωματεία, όπως ο Τόφαλος και η Ε.Α.Π. και ο κύριος Καραλής Άκης που ξεκίνησε την πυγμαχία το 1986 στην Παναχαϊκή Πατρών έχει στην κατοχή τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών. Στόχος του συλλόγου είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και η δημιουργία νέων φυτωρίων ανεύρεσης ταλέντων καθώς και η ανάδειξη ενός τόσο όμορφου ολυμπιακού αθλήματος όπως η Πυγμαχία, πάντα βεβαία με γνώμονα το σεβασμό στην μεγάλη ιστορία που έχει το συγκεκριμένο άθλημα στην πόλη μας.

  www.thebest.gr

Related

Break New 2660637595494673531

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

Συνδεθειτε με τους διαφημιζομενους

Περιγραφή1
aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

KARATE into the OLYMPICS 2020

Edward Kaloudis & Brian Frost

Edward Kaloudis & Brian Frost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Ολα τα κείμενα που εδώ διαβάζετε, ταυτόχρονα δημοσιεύονται και στα social media
item