.

Πυγμαχία: Τέσσερα μετάλλια για την Άμυνα Πατρών

Τρία αργυρά και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της Άμυνας Πατρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παίδων, παμπαίδων, κορασίδων και παγκορασίδω...


Τρία αργυρά και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της Άμυνας Πατρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παίδων, παμπαίδων, κορασίδων και παγκορασίδων. Οι αθλητές του Μάριου Καπερώνη επέστρρεψαν από την Καβάλα κερδισμένοι με πολλές εμπειρίες.


Σε ότι αφορά τα μετάλλια αργυρά είχαμε για τους Στέφανο Κατσιγιάννη στα 57 κιλά, Ιωάννη Μπαλαούρα στα 66 κιλά στους παμπαίδες και την Άννα Κορφιάτη στα 60 κιλά στις κορασίδες, ενώ χάλκινο είχαμε για τον Αθανάσιο Βιτάκη στα 52 κιλά.


Ο Μάριος Καπερώνης μετά το τέλος του πρωταθλήματος έγραψε στο facebook: "Κάποιες φορές οι ήττες μας είναι πιο σπουδαίες από τις νίκες μας.. Παλέψαμε και χάσαμε.. Άλλωστε στη ζωή και στον πρωταθλητισμο οι μικρές ηττες δίνουν τις μεγάλες νίκες. Απολογισμός τρία ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο.. Είσαστε υπέροχοι.. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε".



www.thebest.gr

Related

Break New 9104908391866859298

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησεις



Ολα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item