.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Τσάκι Τσαν δηλώνει τη σεξουαλικότητά της

Τη σεξουαλική της ταυτότητα μέσω του λογαρισμού της στο Instagram αποφάσισε να δηλώσει η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τσάκι Τσαν, Έτα Εντζ...


Τη σεξουαλική της ταυτότητα μέσω του λογαρισμού της στο Instagram αποφάσισε να δηλώσει η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τσάκι Τσαν, Έτα Εντζί. Η Έτα είναι ο καρπός του έρωτα του Τσάκι Τσαν με τη βασίλισσα της ομορφιάς Ελέιν Εντζί Γι-Λάι.

Η 17χρονη Έτα γράφει για την υποστήριξη που δέχτηκε η ίδια και η φίλη της Άντι Όουτομ. «Νιώθω δέος για το μέγεθος της υποστήριξης και της αγάπης που ξεχύθηκε στον δρόμο μου. Είμαι άφωνη για το πώς οι ακόλουθοί μου έδειξαν την υποστήριξή τους στην κοπέλα μου @andiautumn και σε μένα. Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μας στηρίζουν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ συνεχίζουν να μας χλευάζουν», έγραψε στο Instagram η Έτα.

«Έχω μεγαλώσει σε έναν κόσμο αρνητικότητας και στενομυαλιάς, αλλά βρίσκομαι στο σημείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να πω τις αλήθειες μου και να βοηθήσω και άλλους σαν εμένα... Σας ευχαριστώ για την τεράστια εκδήλωση αγάπης και αποδοχής», έγραψε.

  www.thebest.gr

Related

Break New 4567750989329256398

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item