.

Τάε κβον ντο: Ο Αργύρης Σοφοτάσιος της Δύναμης Πατρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της εθνικής ομάδας τάε κβον ντο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής του συλλόγου Δύναμη Πατρών Αργύ...


Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της εθνικής ομάδας τάε κβον ντο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής του συλλόγου Δύναμη Πατρών Αργύρης Σοφοτάσιος. Το χρυσό παιδί του πατραϊκού τάε κβον ντο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία -68kg του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017 στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο Αργύρης έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Σταύρακα Γιώργο, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στη Κύπρο, διατηρεί ελπίδες για εξαιρετικές εμφανίσεις μετά την εμφατική διπλή πρόκριση του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η οποία ήρθε με τον συνδυασμό της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 και του χάλκινου μεταλλίου του στο G2 President's Cup Europe 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίδυμο της Δύναμης Πατρών προετοιμάζεται πυρετωδώς με αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος με πιο πρόσφατο το Ασημένιο τους μετάλλιο στο Serbia – Open, αγωνιζόμενοι απέναντι σε καταξιωμένους αθλητές μέλη των εθνικών τους ομάδων αποδεικνύοντας πως ο αθλητής της Δύναμης ανήκει στους πιο ελπιδοφόρους αθλητές της γενιάς του.

  www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 1552441330649503970

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item