.

Ομογενής κατηγορεί πρωταθλητή μαχητικών τεχνών ότι προσπάθησε να τον πνίξει σε γυμναστήριο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ενας 19χρονος ομογενής, ο Αντώνης Γεωργακόπουλος (Antonio Georgakopoulos), έχει καταθέσει μήνυση ενάντια του -γεννημένου σ...


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ενας 19χρονος ομογενής, ο Αντώνης Γεωργακόπουλος (Antonio Georgakopoulos), έχει καταθέσει μήνυση ενάντια του -γεννημένου στην Κύπρο από Βρετανούς γονείς- πρωταθλητή μεσαίων βαρών στις μαχητικές τέχνες, Michael Bisping και τον κατηγορεί πως προσπάθησε να τον πνίξει κατά τη διάρκεια μία φιλονικίας σε γυμναστήριο της Καλιφόρνια μερικούς μήνες πριν.

Την είδηση μετέδωσε πρώτα το TMZ, ενώ αντίγραφο της αγωγής έχει και στην κατοχή του και το ESPN. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Antonio Georgakopoulos, κατηγορεί τον Bisping για επίθεση, χτυπήματα και με πρόθεση πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας. Η μήνυση κατατέθηκε στο Orange County στις αρχές της εβδομάδας. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το περιστατικό φέρεται να έγινε στις 31 Ιουλίου σε ένα «24 Hour Fitness».

Ο Georgakopoulos υποστηρίζει πως ο Bisping τον αντιμετώπισε επειδή πήρε τα βάρη του και τον αποκάλεσε «punk» και «ηλίθιο». Αναφέρει δε πως σε «κάποιο σημείο» ο Bisping με το δεξί του χέρι «έσφιξε το λαιμό (του Georgakopoulos) για δύο ή τρία δεύτερα». Ο Bisping φέρεται να άφησε τον Georgakopoulos όταν ένα άλλο μέλος του γυμναστηρίου παρενέβη και φώναξε «ας το ‘πάρουμε’ όλο αυτό εκτός!».

Ο αρμόδιος αξιωματικός του Anaheim Police Department, Sgt. Daron Wyatt, επιβεβαίωσε στο ESPN πως υπήρξε ανταπόκριση των αστυνομικών στο περιστατικό, αλλά δεν είχε γίνει κάποια σύλληψη. Ο Wyatt είπε πως ο Bisping είχε ήδη φύγει από εκεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία, αλλά ήταν «πλήρως συνεργάσιμος στην έρευνα». Σύμφωνα με τον Wyatt, το γραφείο του εισαγγελέα της πόλης, ήδη έχει επανεξετάσει την έρευνα και αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να υποστηρίζουν ποινικές κατηγορίες. Εκπρόσωποι του Bisping δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα για κάποιο σχόλιο προς το ESPN. Εκτός από τον Bisping, ο Georgakopoulos κατονομάζει ως κατηγορούμενος το «UFC» και την μητρική «WME-IMG» καθώς και τα «24 Hour Fitness».

Στη μήνυση αναφέρεται πως ο Georgakopoulos υπέφερε τραύματα στο «λαιμό» και ζητά αποζημίωση «στο ποσό που είναι κατάλληλο να τιμωρήσει τους κατηγορούμενους και να αποτρέψει άλλους από το να εμπλακούν σε παρόμοια λανθάνουσα συμπεριφορά».

  www.ekirikas.com

Related

Break New 6339444128432716148

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item