.

ΠΑΜΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Ο Παφίτης που κρατάει ψηλά την Κυπριακή σημαία στο USA

Ο άνθρωπος που κρατάει ψηλά την Ελληνοκυπριακή σημαία στην Αμερική: Είναι ο Πάμπος Γρηγορίου και κατάγεται απο την Πάφο.   Είναι γενν...


Ο άνθρωπος που κρατάει ψηλά την Ελληνοκυπριακή σημαία στην Αμερική: Είναι ο Πάμπος Γρηγορίου και κατάγεται απο την Πάφο. 

Είναι γεννημένος στις 31/3/1992 και είναι πτυχιούχος νοσηλευτής του ΤΕΠΑΚ. Είναι όμως και αστέρι στις πολεμικές τέχνες…. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα τον πολεμικών τεχνών που για πολλούς φαντάζει επικίνδυνο.Απο μικρός ξεκίνησε το καράτε οπου και ασχολήθηκε με αυτο για οκτώ χρόνια ενώ τα τελευταία επτά ασχολείται με το kickboxing και το muay thai. Είναι πρωταθλητής στο kingboxing και κάτοχος ζώνης της WKN (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ). Θέλοντας να κάνει ένα βήμα ακόμα σε αυτό το άθλημα προχώρησε στο ΜΜΑ το οποίο περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα πολεμικών τεχνών μαζί. Απο το 2014 είναι Παγκύπριος πρωταθλητής στο ΜΜΑ και αυτά του τα κατορθώματα δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτόν.


Οι προπονητές του (Νεόφυτος Νεοφύτου, Παναγιώτης Ζαβρός, Αρτούρος Ακοπιάν, στο ΜΜΑ, kickboxing και jiujitsu αντίστοιχα ) του εξέφρασαν την επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά και τον βοήθησαν να μεταβεί στην Αμερική για επαγγελματικούς αγώνες. Ο ίδιος δεν το σκέφτηκε και πολύ καθώς είναι κάτι που θέλει να κάνει στην ζωή του και έφυγε για Αμερική εδώ και περίπου 2 μήνες.


Εκεί έπαιξε τον πρώτο του αγώνα ο οποίος ήταν υποδοκιμή την περασμένη παρασκευή στον οποίο έχασε όμως άρεσε στους ενδιαφερόμενους η οποίοι του πρόσφεραν συμβόλαιο σε αγώνα στις 14 Ιουλίου του 2017 στο GLORY η οποία θεωρείτο η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο στο kickboxing. Το ShowTime cy μίλησε μαζί του και εκείνος μας…. υποσχέθηκε πως θα κρατά ψηλά την Κυπριακή σημαία στην Αμερική και θα μας κάνει περήφανους….

  www.showtimecy.com

Related

Break New 5325810935621699318

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item