.

«Ο Σταλόνε με βίασε μαζί με τον σωματοφύλακά του όταν ήμουν 16 ετών»

Αστυνομική αναφορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η οποία φέρεται να αποδεικνύει πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε μία 16...


Αστυνομική αναφορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η οποία φέρεται να αποδεικνύει πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε μία 16χρονη να συμμετάσχει σε “ερωτικό τρίγωνο” μαζί με το σωματοφύλακά του. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 1986 στο Λας Βέγκας, όταν ο Σταλόνε γύριζε ταινία εκεί. Όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, ο 40χρονος τότε Σταλόνε την υποχρέωσε να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να κάνει στοματικό σεξ στον ίδιο και στον σωματοφύλακά του, Μάικ ντε Λούκα.

Η φερόμενη ως παθούσα διατείνεται πως ο διάσημος ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και με τον σωματοφύλακά του λέγοντας πως την απείλησε ότι θα «της σπάσει το κεφάλι». Εξηγεί δε πως δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή φοβόταν, αλλά και λόγω της ντροπής και του εξευτελισμού που ένοιωθε από τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Σημειώνεται πως η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε και κατάφερε να επικοινωνήσει με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς. Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.

  www.altsantiri.gr

Related

Break New 199040661406432173

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item