.

Πυγμαχία: Όλη η Ελλάδα στο "9th Gala School Boxing" της Παναχαϊκής

Oι μικροί αυριανοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να ανέβουν στο ρινγκ του "9th Gala School Boxing", το οποίο θα πραγματοποιηθεί για...


Oι μικροί αυριανοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να ανέβουν στο ρινγκ του "9th Gala School Boxing", το οποίο θα πραγματοποιηθεί για ένατη συνεχόμενη χρονιά από το τμήμα πυγμαχίας της Παναχαϊκής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχία.

Η συμμετοχή των μικρών πρωταθλητών ηλικίας από 6 εώς 12 ετών, από σωματεία της Ελλάδος και της Κύπρου είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος μικροί πυγμάχοι από 19 σωματεία τα οποία εκτός από την Παναχαϊκή είναι τα εξής: Παναθηναϊκός, Εθνικός, ΕΑΠ, Άμυνα, Πυθαγόρας Αγρινίου, Παλυδάμας, Κερασούντα Άρτας, Άρης Θεσσαλονίκης, Χρυσή Γωνιά, ΠΥΓΜΗ, Μίνωας Κρήτης, Ευθυμαχος Χίου, Αίας Χολαργού, Ήρα Νίκας, Μυρμιδόνες Αθηνών και Κύπρος.


Για δυο αγωνιστικές ημέρες 18 και 19 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής θα πραγματοποιηθούν πάνω από 70 αγωνιστικές συναντήσεις με τους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες να κάνουν τα πρώτα τους μαθητικά πυγμαχικά βήματα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπως συνηθίζεται σε κάθε GALA κάνοντας όλους να νιώσουν την μοναδική αίσθηση του μεγάλου πρωταγωνιστή στο ρινγκ. To αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στης 4:30 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή στης 10:00 το πρωί.

  www.thebest.gr

Related

Break New 8558570068682180716

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item