.

Κρήτη: Στο εδώλιο ξανά ο προπονητής για το βιασμό της ανήλικης αθλήτριας

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης πρόκειται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή...


Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης πρόκειται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της, που είχε σημειωθεί πριν πολλά χρόνια στην πόλη της Ιεράπετρας. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο 56χρονος σήμερα προπονητής, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Κατά την απολογία του στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο 56χρονος εμφανώς καταβεβλημένος ψυχολογικά, ανέφερε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την ανήλικη, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη μετά από δική της παρότρυνση, καθώς τον προκαλούσε συνεχώς σεξουαλικά. Μάλιστα ο ίδιος είχε αναφέρει ότι η αθλήτρια μόνο που άπειρη δεν ήταν στον έρωτα, αφού, όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, δε μπορούσε να πιστέψει όσα βίωνε μαζί της.

Ο προπονητής μέχρι τώρα δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού, αφού, όπως υποστηρίζει, πάντα συνευρισκόταν ερωτικά μαζί της με τη θέληση της.

 Πηγή: www.cretapost.gr

  www.matrix24.gr

Related

Break New 707160995806660063

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item