.

Με επιτυχία διεξήχθη το μεγάλο πυγμαχικό τουρνουά της ΕΑΠ

Πολύς κόσμος βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα (4/11) στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ για το μεγάλο τουρνουά πυγμαχίας που διοργάνωσε ο ιστ...


Πολύς κόσμος βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα (4/11) στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ για το μεγάλο τουρνουά πυγμαχίας που διοργάνωσε ο ιστορικός σύλλογος. Το «Golden Ring» ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο εορτασμού των 90ών γενεθλίων της, αφού ο «μελανόλευκος» σύλλογος ιδρύθηκε το 1929! Και με τον καλύτερο τρόπο η ΕΑΠ γιόρτασε την «επιστροφή» της στα πυγμαχικά δρώμενα, μετά από μια περίοδο προβλημάτων.

Και όπως όλα δείχνουν μια νέα εποχή ακμής έχει ήδη ξεκινήσει! Στο τουρνουά ξεχωρίσαν οι νίκες των Μάριου Παπαδόπουλου, Βασίλη Παπαδόπουλου, Αλέξανδρου Μίλερ, Δημήτρη Καράτση, Νίκου Κουκουλομμάτη, Ανδρέα Αντωνίου και Χριστόδουλου Λουκαΐδη.

 * Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Ντίνου Γαλανού, επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδας και για δεκαετίες προπονητή στην ΕΑΠ.

  www.thebest.gr

Related

Break New 8262067688621255502

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item