.

Κάντε τη Γιόγκα ολυμπιακό άθλημα!

Και δώστε από τώρα το χρυσό στην Όλια Αμπράμοβιτς.   Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να σε ωθήσουν στη Yoga. Η Όλια Αμπράμοβιτς είνα...


Και δώστε από τώρα το χρυσό στην Όλια Αμπράμοβιτς. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να σε ωθήσουν στη Yoga. Η Όλια Αμπράμοβιτς είναι ένας απ’ αυτούς. Το λέμε σαν να είναι κάτι κακό. Κακό δεν είναι, αλλά δυσκολευόμαστε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα. Όχι, δεν είμαστε φοβικοί. Ούτε κομπλεξικοί. Απλά φοβόμαστε μην μας κράξουν οι κολλητοί μας.

 Αν, όμως, ξεκινάγαμε Yoga και τους λέγαμε ότι δασκάλα μας είναι αυτή;


Τότε; Τότε μάλλον θα γράφονταν κι αυτοί μετά. Άλλωστε, σου έχουμε ξαναγράψει γιατί δεν πρέπει να κοροϊδεύεις τη Yoga.. Ξεστραβώσου. Όπως κατάλαβες, η Όλια Αμπράμοβιτς είναι δασκάλα Yoga, αλλά μεταξύ μας, είναι πολλά περισσότερα απ’ αυτό. Δεν έχουν όλες οι δασκάλες Yoga, ή μάλλον, για να το συγκεκριμενοποιήσουμε, δεν έχουν όλες οι Ρωσίδες δασκάλες Yoga 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Και σίγουρα αυτός ο αριθμός δεν βασίζεται στο πόσο καλές είναι στη δουλειά τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, μάλλον κάτι κάνει καλά. Σου έχουμε 14 φωτογραφίες για να το διαπιστώσεις από μόνος σου. Κάποιες απ’ αυτές ίσως σου φανούν οικείες. Για να μην σπάσεις το κεφάλι σου, στο λέμε από τώρα: Έχουν τραβηχτεί σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων. Άντε, καλή προβολή.

  www.ratpack.gr

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]Related

Break New 8478755333329316691

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item