.

Η «καρδιά» του ταεκβοντό «χτύπησε» στις Σέρρες

Με τη συμμετοχή 670 αθλητών και αθλητριών από 107 συλλόγους της χώρας πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου...


Με τη συμμετοχή 670 αθλητών και αθλητριών από 107 συλλόγους της χώρας πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων 2017.

Οι εικόνες στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών ήταν εντυπωσιακές με εκατοντάδες φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν από κάθε πλευρά του τους μικρούς αθλητές οι οποίοι παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα με ένα άθλημα, το ταεκβοντό ITF που μπορεί να μην είναι Ολυμπιακό αλλά έχει κάνει τεράστια βήματα στη χώρας μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους. Τους αγώνες διοργάνωσε η αθλητική ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος σε συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο TAEKWON-DO ∆ίας Σερρών και υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στα αγωνίσματα: – SPARRING (ελεύθερη μάχη): Είναι το πιο εντυπωσιακό και δημοφιλές αγώνισμα, στο οποίο οι δύο αγωνιζόμενοι αθλητές καλούνται να εφαρμόσουν τεχνικές επίθεσης και άμυνας, αξιοποιώντας ικανότητες, όπως η τεχνική, η δύναμη, η ταχύτητα και η αλτικότητα και στο TUL (Σκιαμαχία): Είναι η βάση της δομής του Taekwon-Do ITF και αποτελείται από την διαδοχική τέλεση συγκεκριμένων επιθετικών και αμυντικών κινήσεων απέναντι σε έναν ή περισσότερους φανταστικούς αντιπάλους.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Αναστάσιος Βαλασιάδης βράβευσε με τιμητική πλακέτα την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη και τους υπευθύνους των δύο Σερραϊκών συλλόγων.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και από τη διοργάνωση και από το επίπεδο των αγώνων που ήταν πολύ υψηλό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σερρών και τα δύο σωματεία που είναι συνδιοργανωτές, το Δία Σερρών και τον Ερμή Ηράκλειας. Το στάδιο είναι ένα στολίδι για το Δήμο Σερρών και είναι σημαντικό ότι είχαμε μεγάλη προσέλευση αθλητών, συνοδών και φίλων του αθλήματος» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αναστάσιος Βαλασιάδης.
www.ert.gr

Related

TAEKWON-DO 8597569800502947063

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item