.

Πρωτιά Κρητικού αστυφύλακα σε πάλη με αθλητές άλλων δυνάμεων ασφαλείας

Ο αστυφύλακας που υπερίσχυσε των αθλητών των υπολοίπων δυνάμεων ασφαλείας στην κατηγορία του - Η γενική κατάταξη Στρατού Ξηράς, ΕΛΑΣ, Πυ...


Ο αστυφύλακας που υπερίσχυσε των αθλητών των υπολοίπων δυνάμεων ασφαλείας στην κατηγορία του - Η γενική κατάταξη Στρατού Ξηράς, ΕΛΑΣ, Πυροσβεστικής, Λιμενικού Σώματος, Πολεμικής Αεροπορίας στους αγώνες Πρώτος και φέτος ο Αστυφύλακας Γιάννης Καργιωτάκης στην κατηγορία των 125kgr του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα.

Με τεχνική πτώση 10-0 επικράτησε του αθλητή Γιάγκου Νίκου της Αεροπορίας στο πρώτο ματς, ενώ στον επόμενο γύρο με τον αθλητή του Στρατού Ξηράς Ακριτίδη Μιχάλη και πάλι υπερίσχυσε με τεχνική πτώση 14-4, φτάνοντας στον τελικό και συναντώντας τον Μεσογειονίκη Νυφαδόπουλο Χρήστο της ΕΛ.ΑΣ. όπου και πάλι με τεχνική πτώση 10-0 του πήρε την νίκη και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καργιωτάκης Γιάννης σε όλα τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Πάλης Άμμου και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας) βγήκε πρώτος στην κατηγορία του. Ενώ και σε Παγκόσμιο επίπεδο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με σημαντικές διακρίσεις, όπως 5ος στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα και 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Άμμου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για 5η φορά κατέκτησα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διακρίσεις μου εντός κι εκτός Ελλάδος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλό μου Παράσχο Δεσκουλίδη που από την ηλικία των 9 χρονών με καθοδηγεί, με συμβουλεύει, με διδάσκει», δήλωσε ο Αστυφύλακας Πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης.

Ενώ ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Δεσκουλίδης Παράσχος, ο άνθρωπος που μύησε και ανέδειξε τον Κρητικό παλαιστή στο άθλημα της πάλης σημειώνει με νόημα: «Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος αθλητής που έχει βγάλει η Κρήτη σε ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη κι έχει ακόμα τουλάχιστον 5 χρόνια να φέρει κι άλλες μεγάλες διακρίσεις. Προσωπικά εύχομαι με το τέλος της αθλητικής του καριέρας να επιστρέψει στην Κρήτη και να λειτουργήσει ως πρότυπο για να βγάλουμε κι άλλους σπουδαίους αθλητές».

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος Στρατός Ξηράς 102 βαθμούς
2η ΕΛ.ΑΣ 101 «»
3η Πυροσβεστική 43 «»
4ο Λιμενικό Σώμα 26 «»
5η Πολεμική Αεροπορία 23 «»

  flashnews.gr

Related

Break New 7800011783416469810

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item