.

Ενθουσιασμός στους Πανευρωπαϊκούς Τάεκβοντο Κύπρου

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων και Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Κίτιον Λάρνακας από 2 μέχρι 5 Νοεμβρίου 2017 ή...


Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων και Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Κίτιον Λάρνακας από 2 μέχρι 5 Νοεμβρίου 2017 ήταν ένα από τα πιο καλά οργανωμένα πρωταθλήματα Τάεκβοντο της Ευρώπης. Το πιο πάνω πολύ δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα λάμπρυνε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος κήρυξε και την επίσημη έναρξη των αγώνων.

Με την παρουσία τους λάμπρυναν το πρωτάθλημα αυτό και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Τάεκβοντο Ευρώπης κ. Σάκης Πραγαλός, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και εκλεκτοί προσκεκλημένοι από Κύπρο και Ευρώπη, τους οποίους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου κ. Φοίβος Χρίστου ως επίσης και όλους τους Χορηγούς του πρωταθλήματος, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει με τόσο λαμπρή επιτυχία το μεγάλο αυτό πρωτάθλημα για το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι σχεδόν οι ξένοι προπονητές και επίσημοι της Ευρώπης το χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα των τελευταίων 10 ετών.

Στο πρωτάθλημα αυτό που πήραν μέρος πάνω από 700 αθλητές / αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές και αρχηγοί αποστολών από 42 χώρες, πρώτευσε η Ρωσία και 4 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο με δεύτερη την Κροατία με 2 – 0 – 2 και τρίτη την Γερμανία με 1 – 2 - 1. Η Κύπρος κέρδισε δύο πέμπτες θέσεις με τους Βίκτωρα Πηλαβά και Κωνσταντίνο Μαυρομμάτη και δύο ένατες θέσεις με την Ερατώ Αθανασίου και τον Νικόλα Κόκκινο.

  www.sigmalive.com

Related

TAEKWON-DO 8881691968524039069

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item