.

Τζούντο: Σεμινάρια Κανονισμών διαιτησίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, διοργανώνει σεμινάριο διαιτητών – προπονητών, με θέμα τ...


Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, διοργανώνει σεμινάριο διαιτητών – προπονητών, με θέμα τους κανονισμούς διαιτησίας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα 25 – 26 Νοεμβρίου και στην Θεσσαλονίκη 9 – 10 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο κρίνεται απαραίτητη στα πλαίσια της μεταφοράς της γνώσης των νέων κανόνων του αθλήματος όπως αυτές επικαιροποιήθηκαν στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό σεμινάριο διαιτητών - προπονητών. Κάθε σύλλογος πρέπει να συμμετέχει με κάποιο εκπρόσωπο/ους για να μεταφέρει τις γνώσεις στα μέλη του σωματείου.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα γίνει και σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Θα ακολουθήσει ακριβές πρόγραμμα για τις ώρες, τον χώρο διεξαγωγής και το κόστος συμμετοχής.

Related

JUDO 9115397602177590329

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item