.

"Καλό ταξίδι", Γιώργο...

Σαν βόμβα έσκασε η δυσάρεστη είδηση...  Είναι φορές που η πραγματικότητα σου κλείνει το στόμα. Ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιείς ότι η ...


Σαν βόμβα έσκασε η δυσάρεστη είδηση... 

Είναι φορές που η πραγματικότητα σου κλείνει το στόμα. Ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιείς ότι η ζωή γράφει τα πιο τρελά σενάρια. Δεν ξέρεις τι να πεις, τι να κάνεις, πως να αντιδράσεις στο άκουσμα ενός τόσο θλιβερού νέου.

Αυτό ακριβώς μου συνέβη σήμερα, στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Βέρρα. Του παλιού μου μαθητή, της πρώτης μου μαύρης ζώνης στον αθλητικό σύλλογο Καράτε του Βαρθολομιού Ηλείας, πριν χρόνια.

Ο Γιώργος Βέρρας έφυγε από την ζωή από... ανακοπή καρδιάς, κι αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ο Θεός να είναι τόσο άδικος μερικές φορές. Ηταν μόλις 40 χρονών.

Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Γιώργο; Το "ζευγάρι" μου σε όλες τις επιδείξεις που κάναμε εκείνα τα χρόνια.
Το πάντα χαμογελαστό παιδί που, παρά τα επιπλέον κιλά του, ήταν απίστευτα γρήγορος στις τεχνικές και ιδιαίτερα δυναμικός.

Χαθήκαμε για κάποια χρόνια, επειδή ο Γιώργος εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Μιλούσαμε στο κοινωνικό δίκτυο facebook, και με είχε ενημερώσει ότι συνέχιζε να ασκείται σε σχολή παραδοσιακού Καράτε στην πρωτεύουσα -ενός συλλόγου διαφορετικού στυλ Καράτε από αυτό που κάναμε.
Και όταν συναντηθήκαμε σε αγώνες της Ομοσπονδίας με πήρε από το χέρι και με πήγε στον εκπαιδευτή του και στους συναθλητές του λέγοντάς τους, "να σας συστήσω τον δάσκαλό μου. Αυτός μ' έμαθε Καράτε, αυτός θα είναι πάντα ο πραγματικός μου δάσκαλος"! 

Πάντα ευγενικός, καλόκαρδος, ο Γιώργος, που ποτέ δεν κρατούσε κακίες.
Κι όμως, αυτό το παλλικάρι έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα από κοντά μας!

Σήμερα, κοιτούσα παλιές κασέτες από επιδείξεις μας και δάκρυσα. Ενα από τα αγαπημένα μου παιδιά δεν είναι πια κοντά μας. Ανάλαφρο το χώμα που τον σκεπάζει. Σίγουρα, θα ξανασυναντηθούμε, στη γειτονιά των αγγέλων. Εκεί που πήγε να συναντήσει, τόσο νωρίς, τον δάσκαλό μας, τον Γιώργο Ντούκα.

Related

EDITORS POST 1203777805827714365

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item