.

Ο Τσακ Νόρις μιλά πρώτη φορά για το πώς δηλητηριάστηκε η γυναίκα του

Μια συνταρακτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του έκανε ο Τσακ Νόρις ο οποίος δηλώνει ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητι...


Μια συνταρακτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του έκανε ο Τσακ Νόρις ο οποίος δηλώνει ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας. Η 54χρονη Τζένα υποφέρει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα και το διάσημο ζευγάρι ισχυρίζεται πως το πρόβλημα υγείας προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε πριν την εξέταση.

Μιλώντας για την πρώτη αντίδρασή μετά την ένεση που έγινε το 2013, η σύζυγος του Τσακ Νόρις δήλωσε: «Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ. Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται...». Η Τζένα ισχυρίζεται πως πέρασε πέντε μήνες στο κρεβάτι και χρειάζονταν συνεχώς φροντίδα. Λέει επίσης πως ο Τσακ κοιμόταν δίπλα της σε έναν καναπέ και πως ποτέ δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει τη σύζυγό του.

«Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Τζένα. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν δαπανήσει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της ασθένειάς της. «Ήταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο - κάτι που ο Τσάκ και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η Τζένα.

Η 54χρονη λαμβάνει θεραπεία με βλαστοκύτταρα και το ζεύγος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, την ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην ένεση, ισχυριζόμενη ότι είχε δηλητηριαστεί. Σύμφωνα με την Daily Mail, το γαδολίνιο πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται στο 30% των μαγνητικών τομογραφιών σε όλο τον κόσμο.

  www.lifo.gr

Related

Break New 3628972831108733789

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item