.

Ελευθέρα πάλη: Πατρινές επιτυχίες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια, το αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργάνω...


Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια, το αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) με αγώνες στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής και της Ελευθέρας. Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερες (4) αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών, παίδων-εφήβων και παμπαίδων Α, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο στυλ της ελευθέρας και όλοι τους κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Πιο συγκεκριμένα για την ηλικιακή κατηγορία παίδων εφήβων (γεννηθέντες 1999-2001) οι αθλητές Ιάσονας Παπαθανασόπουλος και Γιώργος Κάραλης κατέκτησαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο στα 69 και 63 κιλά αντίστοιχα, ενώ στους παμπαίδες (γεννηθέντες 2002-2003) ο αθλητής Ορέστης Παπαθανασόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 59 κιλά. Τέλος στους άνδρες ο Κώστας Λάζος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 125 κιλά.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις και παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας, τόσο την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει από τον Ιανουάριο, όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχει καταρτιστεί νέο Τμήμα για παιδιά από 5 ετών και άνω, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις και λαβές σε ένα θετικό μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι μικροί αθλητές έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το άθλημα της πάλης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των συλλόγων http://wrestling-patra.blogspot.gr/

*Φωτογραφία αρχείου

  www.thebest.gr

Related

Break New 8455521778630218240

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item