.

Ο «αφρός» του ελληνικού Body Building στον Πύργο!

Την Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας   Τάσος Ζαχαρόπουλος: «Όχι απλός αγώνας, αλλά και ενημέρωση»   ...


Την Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας 

Τάσος Ζαχαρόπουλος: «Όχι απλός αγώνας, αλλά και ενημέρωση» 

Το Body Building, ή αλλιώς σωματοδόμηση επανέρχεται στη γενέτειρά του, τη γη του Ολυμπισμού, καθώς η πρώτη έκθεση ανθρώπινων μυών για αισθητικούς σκοπούς χρονολογείται στην εποχή των αρχαίων Ελλήνων που πίστευαν ότι το ανθρώπινο σώμα θα μπορούσε να αντανακλά την ομορφιά των θεών. Αυτή η πίστη αποδείχθηκε στα ελληνικά αγάλματα στα οποία η τελειότητα των θεών εκπροσωπήθηκε από τις ιδανικές φυσικές τους αναλογίες.

Την προσεχή Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στο Πύργο διοργανώνεται το Κύπελλο WABBA WORLD HELLAS 2017, με την Ηλεία να αποτελεί το επίκεντρο του Πανελλήνιο Body Building, καθώς θα υπάρχουν συμμετοχές από όλη την χώρα. Οι θεατές που θα βρεθούν στο Συνεδριακό την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να δουν διαγωνιζόμενους σε όλες της κατηγορίες, όπως Fitness Ανδρών, Body Fitness Ανδρών, Models Γυναικών, Fitness Γυναικών, Μen’s Body Βodybuilding (Χαμηλή ) Μen’s Body Βodybuilding ( Μεσαία ) Men’s Body Βodybuilding (Ψηλή) και Masters .


«Ευχαριστώ τον κ. Σταθά»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας WABBA World Hellas κ. Τάσος Ζαχαρόπουλος μίλησε στην «ΠΡΩΤΗ» για τη σημαντική αυτή διοργάνωση και για τα οφέλη της εκγύμνασης. «Στην Ομοσπονδία πιστεύουμε ότι οι διοργανώσεις μας δεν πρέπει να γίνονται μόνο στην Αθήνα. Γι’ αυτό τον λόγο, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, διοργανώνονται εκ περιτροπής κάθε χρόνο και στην Αθήνα και στην Περιφέρεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο αγώνας του Κυπέλλου θα λάβει χώρο στην Ηλεία και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον συνεργάτη μας κ. Δημήτρη Σταθά για την συμβολή του στην διοργάνωση, όπως και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας», ανέφερε ο κ. Ζαχαρόπουλος.

«Δεν θέλουμε αθλητές-πειραματόζωα»

Ο πρόεδρος της WABBA World Hellas τόνισε ότι την Κυριακή δεν θα γίνει ένας απλός αγώνας, αλλά θα υπάρξει επίσημη και ουσιαστική ενημέρωση γύρω από το Body Building: «Δεν είναι απλά ένας αγώνας, είναι και η ενημέρωση που θέλουμε να παρέχουμε στο κόσμο. Βασική αρχή της Ομοσπονδία μας είναι ότι δεν θέλουμε να έχουμε αθλητές-πειραματόζωα και ας φαίνεται το επίπεδο χαμηλότερο. Όταν ενημερωθεί ο κόσμος για οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από την μυϊκή ανάπτυξη και την εκγύμναση, χωρίς φυσικά τις ουσίες του «παραθλητισμού», τότε μπορεί να βρει μια ακόμα διέξοδο στον αθλητισμό. Τι καλύτερο για τη νεολαία από τον αθλητισμό; Τι καλύτερο από τον αθλητισμό για την υγεία μας;». 

«Υψηλού επιπέδου αθλητές»

Τέλος, ο κ. Ζαχαρόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ανάπτυξη που παρουσιάζει το Body Building στην Ελλάδα: «Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο και παρά την οικονομική κρίση, το Body Building βρίσκεται σε ανάπτυξη και έχουμε υψηλού επιπέδου αθλητές στην Ελλάδα. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι το Κύπελλο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στην Ηλεία αποτελεί πραγματικά Πανελλήνια διοργάνωση, μιας και έχουμε συμμετοχές από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Ενώ, όταν η διοργάνωση γίνεται στην Αθήνα, οι περισσότερες συμμετοχές είναι από το Λεκανοπέδιο Αττικής».


www.protinews.gr

Related

Break New 7929077871445160842

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item