.

Τάε κβο ντο: Η Δύναμη Πατρών ετοιμάζεται για το G1 – GREECE OPEN TOURNAMENT

Έχοντας διανύσει μία εξαιρετική περίοδο κατακτώντας 5 Πανελλήνια μετάλλια και ένα Χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο, η Δύναμη ετοιμάζεται και πάλ...


Έχοντας διανύσει μία εξαιρετική περίοδο κατακτώντας 5 Πανελλήνια μετάλλια και ένα Χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο, η Δύναμη ετοιμάζεται και πάλι να δείξει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μεγάλες διοργανώσεις του Taekwondo.

Η ανακοίνωση του Πατρινού Σωματείου:

« Έχοντας στη διάθεση της μία εξαιρετική ομάδα αθλητών που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και οδηγούν το σύλλογο σε συνεχώς ανοδική πορεία, η Δύναμη Πατρών έχοντας υψηλές βλέψεις για διακρίσεις, θα λάβει μέρος στο G1 – GREECE OPEN TAEKWONDO TOURNAMENT, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως 19 Νοεμβρίου 2017 στο Olympic Stadium των Άνω Λιοσίων.

Οι προπονητές, Σταύρακας Ξενοφών και Γιώργος, δηλώνουν χαρούμενοι που δουλεύουν πάνω σε νέα παιδιά με όραμα, ήθος και εργατικότητα τα οποία απολαμβάνουν συνεχώς επιτυχίες, καρπούς των θυσιών και των προσπαθειών τους.

Συγκεκριμένα, για την Δύναμη θα αγωνιστούν οι:

Λεκατσάς Χρήστος -33kg
Βαχαρίκος Ιπποκράτης -55kg
Σοφοτάσιος Αργύρης -68kg
Καλαμπόκα Βερονίκη -44kg
Αγγελοπούλου Κατερίνα -49kg
Πογιατζέα Άννα Μαρία -55kg
Λάμπρου Μαρία -68kg ».

  www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 7490595077878083153

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item