.

Αυτοάμυνα: Νέα ενότητα του site

«Οι μάχες στο δρόμο με τους κακοποιούς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση»   Αγαπητοί φίλοι, Aπό σήμερα, το traditionalkarate.eu , ...«Οι μάχες στο δρόμο με τους κακοποιούς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση» 

Αγαπητοί φίλοι,

Aπό σήμερα, το traditionalkarate.eu, εγκαινιάζει μια νέα ενότητα, με τον τίτλο, "Αυτοάμυνα", στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε  τεχνικές αυτοάμυνας από κορυφαίους δασκάλους, είτε σε μορφή βίντεο, είτε σε φωτογραφίες. Οι τεχνικές αυτές θα προέρχονται απ’ όλες τις πολεμικές τέχνες και τα στυλ.

Επίσης, στην ίδια ενότητα θα υπάρχουν και άρθρα που θα αφορούν την αυτοάμυνα.
Ο στόχος στην αυτοάμυνα είναι η χρήση τεχνικών και ασκήσεων για την αντιμετώπιση κάθε μορφής απρόκλητης και μη τακτικής βίας και επίθεσης.

Η αυτοάμυνα είναι ουσιαστικά μία έννοια, η οποία περιγράφει την προστασία του εαυτού σου. Πώς μπορείς δηλαδή να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα ζωτικά σου όργανα από επικίνδυνες καταστάσεις. Η αυτοάμυνα, όμως, δεν είναι μόνο σωματικό θέμα είναι και ψυχολογία.

Μέσα από αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να παρουσιάζουμε τεχνικές, κατανοητές στον καθένα. Απευθυνόμαστε στους αρχάριους που θέλουν να δουν ποιες δυνατότητες άμυνας τους παρουσιάζονται, αλλά και σε προχωρημένους που θα βρουν ερεθίσματα για την εξάσκησή τους.

Τέλος, θέλουμε να σημειώσουμε ότι κανένα βίντεο και καμία φωτογραφία τεχνικών δεν ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ μια καλή σχολή πολεμικών τεχνών.

Από τη συντακτική ομάδα του
Traditionalkarate.eu

Related

EDITORS POST 8226453101320635568

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item