.

Το «Spartan's night» έρχεται!

Η σχολή 'BG Academy' των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου προχωρά στην διεξαγωγή δυνατής διοργάνωσης Kick Boxing (K1) με ...


Η σχολή 'BG Academy' των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου προχωρά στην διεξαγωγή δυνατής διοργάνωσης Kick Boxing (K1) με διεθνή χαρακτήρα το Σάββατο 21 Απριλίου 2018. Το όνομα του event είναι SPARTAN'S NIGHT και στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε δυνατούς Έλληνες μαχητές να αποδείξουν την αξία και το ταλέντο τους απέναντι σε μαχητές από το εξωτερικό με διεθνή εμπειρία.

Πρόκειται για επαγγελματικούς αγώνες που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τέτοιο μεγάλο εύρος σε μία βραδιά. με αυξημένο βαθμό δυσκολίας για τους κίκμποξερ μας που με όπλο την έδρα και το ελληνικό κοινό θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο την νίκη. Οι αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο 3ο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς και η ώρα έναρξης των αγώνων είναι 18:00 .

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες το επόμενο διάστημα μιας και οι διοργανωτές φροντίζουν ήδη από τον Νοέμβριο να κάνουν γνωστό το event , δείγμα και των προθέσεων τους για κάτι πολύ δυνατό.

H σχολή Kick Boxing 'BG Academy' που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια (Ελευθερίας & Μανδηλαρά 4) δραστηριοποιείται από το 2010, προπονώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του Κ1 όπως οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαρία Πανταζή, Στάθης Μπένωφ, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Καγκελίδης και άλλοι. Πλέον κάνουν ένα όνειρό τους πραγματικότητα δίνοντας σάρκα και οστά στο 'SPARTAN'S FIGHT by BG Academy'!

Related

Break New 677899006755640410

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item