.

Σκληρές προπονήσεις στις ΜΜΑ για τον Tom Hardy

O Τοm Hardy δεν είναι ξένος με τις πολεμικές τέχνες. Τις χρειάστηκε σε ρόλους όπως στο Bronson, Βatman και Warrior όπου έπρεπε να είναι...


O Τοm Hardy δεν είναι ξένος με τις πολεμικές τέχνες. Τις χρειάστηκε σε ρόλους όπως στο Bronson, Βatman και Warrior όπου έπρεπε να είναι πειστικός μαχητής. 

Αυτή την φορά θα κοντραριστεί με τον Spiderman ως Venom το 2018 και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία του στις μικτές πολεμικές τέχνες που περιλαμβάνουν κυρίως πυγμαχία, kickboxing, jiu jitsu και βάρη. Οι προπονητές του λένε σχετικά:

"Kάνοντας προπόνηση με τον Tom πάθαμε πλάκα. Πόσο ταπεινός άνθρωπος είναι και δουλευταράς. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του άψογα. Έχουμε εντυπωσιαστεί. Ο ρόλος του Venom θα του ταιριάξει αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ διότι πρέπει να μοιάζει με ένα τέρας 2,5 μέτρων". H ημερομηνία προβολής ενός από τους πιο κακούς και δημοφιλής αντι- ήρωες της οθόνης υπολογίζεται την ερχόμενη σεζόν και σίγουρα μετά το καλοκαίρι του 2018.

  www.sport24.gr

Related

Break New 3353203450778276485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item