.

Πύργος: Πρωταθλητής ο Πυργιώτης Χρήστος Παπαδόπουλος απόψε στην υψηλή κατηγορία για το Κύπελλο της WABBA WORLD HELLAS (Photos)

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο συμπατριώτης μας Πύργιος Χρήστος Παπαδόπουλος στη δυσκολότερη και ποιο επίπονη κατηγορία υψηλή, μετά απο διαγω...


Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο συμπατριώτης μας Πύργιος Χρήστος Παπαδόπουλος στη δυσκολότερη και ποιο επίπονη κατηγορία υψηλή, μετά απο διαγωνισμό σήμερα στον Πύργο και έτσι κράτησε το Κύπελλο της WABBA WORLD HELLAS στην Ηλεία. Η Ηλεία και ειδικότερα ο Πύργος, υποδέχθηκαν σήμερα στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε. Ηλείας μετά από αρκετές δεκαετίες το άθλημα του Bodybuilding και υπήρξε μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση τόσο από πλευράς συμμετοχής διαγωνιζομένων αλλά και θεατών σε μια βράδια σπάνια για την πόλη και το νομό.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στον Πύργο αθλητές της σωματικής διάπλασης από όλη την Ελλάδα για να διαγωνιστούν ανεβαίνοντας στη σκηνή ανά κατηγορία. Εκεί λάμβαναν εντολές από τους κριτές οι όποιοι με συγκεκριμένο πρωτόκολλο καθόριζαν το νικητή.

 www.iliaweb.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Related

Break New 5531345309718113893

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item