.

Κόπηκε η σειρά του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ από το Amazon

Έπαιζε τον εαυτό του!   Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στην σειρά υποδύεται τον εαυτό του, αλλά με ένα twist: το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ...


Έπαιζε τον εαυτό του! 

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στην σειρά υποδύεται τον εαυτό του, αλλά με ένα twist: το επάγγελμα του ηθοποιού είναι βιτρίνα για την αληθινή του ιδιότητα, που είναι... διεθνής υπερκατάσκοπος με το κωδικό όνομα Τζόνσον! Ο Βαν Νταμ βγαίνει στη σύνταξη για λόγους επαγγελματικούς αλλά και ερωτικούς.


Το Amazon πρόβαλε τον πιλότο της σειράς «Jean Claude Van Johnson» τον Αύγουστο του 2016 και χρειάστηκε να έρθει ο Σεπτέμβριος του 2017 για να εγκρίνει επίσημα τη σειρά. Τα έξι επεισόδιά της έγιναν διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας του στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

O 57χρονος ηθοποιός πάντως ολοκλήρωσε πρόσφατα και τα γυρίσματα των ταινιών «Kickboxer: Η εκδίκηση» (σε σκηνοθεσία του Ελληνοαμερικανού Δημήτρη Λογοθέτη!) και «Black Water», και ετοιμάζεται για την περιπέτεια «The Bouncer».

  www.news.gr

Related

Break New 754617132505557444

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item